Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τις φήμες ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα

11 Απριλίου 2022 14:18

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τις φήμες ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα

Γειτόνισσα του ζευγαριού έκανε στο «Πρωινό» μια αποκάλυψη που αφορά την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Όπως είπε, η αδελφή της Ρούλας είναι έξω με 3 χρόνια αναστολή, καθώς είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Διαψεύδει τις φήμες ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα

Η γειτόνισσα  ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Η αδελφή της απ’ όσο μάθαμε, έχει κάποιο φάκελο λέει στην ασφάλεια ο οποίος είναι, είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω.

Έχει τρία χρόνια με αναστολή λέει έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο facebook, σαν άνδρας.

Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και απ’ όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω».

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Επειδή το είχα διαβάσει κάπου αλλού αυτό, είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου.

Το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Εγώ ένα δικαστήριο έχω που είναι για τροχαίο και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε 5-6 μήνες.

Και δεν ευθύνομαι εγώ, μας είχαν τρακάρει εμένα και τη μητέρα μου».

Ματούλα: «Αυτά που περιμένουν την Πισπιρίγκου στη φυλακή είναι σκηνικό από θρίλερ»

Η Ματούλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso έκανε λόγο για τον άγραφο νόμο της φυλακής που περιμένει τους παιδοκτόνους από τους συγκρατούμενούς τους, όπως πιστεύει πως θα γίνει και στην Ρούλα Πισπιρίγκου

«Καταρχάς υπάρχει ο άγραφος νόμος των φυλακών, ο οποίος για παιδοκτόνους είναι ο πιο σκληρός. Τη νύχτα θα προσπαθεί να κοιμηθεί, όμως όλες οι άλλες κρατούμενες από τα κελιά δεν θα την αφήνουν σε ησυχία!

Λέξεις όπως “φόνισσα”, “τέρας” θα στοιχειώνουν τις νύχτες της! Δεν θα μπορεί να κοιμηθεί νύχτα μέρα. Είναι σαν να σου φωνάζουν οι Ερινύες και να σου τριβελίζουν το μυαλό.

Αν είναι τώρα στην απομόνωση, τίποτα δεν θα ξεχαστεί σε όποια φυλακή και αν πάει. Παντού επικρατεί ο ίδιος άγραφος νόμος». Είπε η Ματούλα από την εμπειρία της ως κρατούμενη.

Πρόκειται για σκηνικό από ταινία θρίλερ

«Αυτά που ζουν οι παιδοκτόνοι στη φυλακή είναι σαν σκηνικό από ταινία θρίλερ. Δεν υπάρχει το “πακέτο” που ζουν οι παιδοκτόνοι. Έχεις να κάνεις με διαφορετικές γυναίκες, με διαφορετική αντιμετώπιση η μία με την άλλη. Είναι τρομερό, είναι αδίστακτες».

«Καταρχάς αυτά που ακούω περί σεσουάρ μέσα στη φυλακή και τέτοια, είναι βλακείες. Αν της αφήσουν βέβαια και τα μαλλιά και δεν τη “φερμάρει” καμιά συγκρατούμενη.

Συνήθως στην αρχή τις αφήνουν να πιστεύουν ότι δεν θα γίνει τίποτα κι έπειτα από καιρό κάποια θα τη στριμώξει και θα γίνει… ζημιά.

Επίσης δεν δίνουν απολύτως τίποτα που θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο σε μια κρατούμενη. Θυμάμαι εγώ που ήθελα να βάψω το κελί μου, δεν μου έδιναν χρώμα γιατί φοβούνταν μην το πιω και αυτοκτονήσω με αυτό.

Επίσης ακούω διάφορα για το μπάνιο κ.λπ. Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει από το κελί της και να κάνει μπάνιο. Μήπως νομίζετε ότι τα κελιά έχουν μπάνιο; Έχουν μόνο μια βρύση και μια τουαλέτα. Τίποτα άλλο».

Το έγκλημα παιδιών είναι θέμα τιμής στη φυλακή

«Όλες οι κρατούμενες γνωρίζουν τα πάντα λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει η υπόθεση. Εγώ τότε είχα συγκρατούμενη μια γυναίκα από τη Λάρισα που είχε σφάξει ένα παιδάκι έξω από το σχολείο επειδή ήταν καψούρα με τον πατέρα του παιδιού.

Όλες αυτές οι γυναίκες δεν περνάνε καθόλου καλά στις φυλακές. Γιατί το έγκλημα παιδιών είναι θέμα τιμής για τη γυναικεία φύση. Να έχεις σκοτώσει τον σύζυγό σου, δεν νοιάζεται κανείς.

Όμως το να σκοτώσεις ένα παιδί και να μπεις φυλακή είναι ό,τι χειρότερο. Γιατί οι περισσότερες γυναίκες έχουν παιδιά και όλες ανυπομονούν το επισκεπτήριο για να τα δουν και να τα αγκαλιάσουν.

Η μάνα είναι το ιερότερο πράγμα και στη φυλακή ο όρος αυτός είναι πολύ ψηλά. Άκουσα επίσης ότι θα προαυλίζεται μόνη της.

Ναι, αλλά από τα παράθυρα θα της φωνάζουν οι υπόλοιπες. Δεν θα θέλει να βγει ούτε στον ήλιο. Δυστυχώς θα περάσει πολύ άσχημα». Είπε η Ματούλα στον Νίκο Νικόλιζα.