Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιανουαρίου 2023 18:00

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πρόσφατα πως είναι ερωτευμένος, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα, όμως ένα βίντεο από έξοδό του σε νυχτερινό κέντρο, «πρόδωσε» ποια είναι η αγαπημένη του.

Ο νικητής του Survivor του 2017 εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Οι δυο τους ήταν αρκετά διακριτικοί κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, όμως δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Η 27χρονη αθλήτρια, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στα μπουζούκια με τη νέα του σύντροφο, Δήμητρα Βαμβακούση

Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος!

O νικητής του Survivor 2017 βρίσκεται σε σχέση από το καλοκαίρι με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Δήμητρα Βαμβακούση.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τσάκωσε το φημολογούμενο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όπως θα δεις στα πλάνα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί μπροστά στον κόσμο, ωστόσο δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ.

Οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Δήμητρα Βαμβακούση τους τελευταίους μήνες, και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι, να διατηρούν σχέση, την οποία όμως προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.