Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει τι τον φρέναρε στη σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια

Δημοσιεύθηκε: 15/04/2019 12:11

Τον προηγούμενο χρόνο χύθηκε πολύ μελάνι για τη σχέση της όμορφης κοσμικής Μαρίας Καλάβρια και του μοντέλου Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Και έτσι ξαφνικά, όπως τους βλέπαμε μαζί, σταματήσαμε. Οι κοινές έξοδοι αραίωσαν μέχρι που έληξαν. Τι συνέβη στο ζευγάρι που φαινόταν τόσο in love; Ο Δημήτρης εκμυστηρεύθηκε τι ήταν αυτό που τον προβλημάτισε στο να συνεχίσει τη σχέση του μαζί της.

«Σε αυτή τη φάση της ζωής της η Μαρία θέλει να περνάει καλά και ήρεμα. Προφανώς αυτό δεν μεταφράζεται σε Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά αυτό έχει βρει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Με βασάνισε περισσότερο γιατί είμαι κι εγώ χωρισμένων γονιών, οπότε με προβλημάτισε περισσότερο το θέμα των παιδιών… Ήθελα να είναι θωρακισμένη αυτή η κατάσταση γιατί, ενδεχομένως, να μην είναι εύκολο να βλέπεις τη μητέρα σου με έναν άλλον άντρα», είπε μεταξύ άλλων.

TIP

Το άλλο ενδιαφέρον στην κουβέντα του με τους παρουσιαστές του DOT ήταν σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες. Όταν ρωτήθηκε αν έχει τέτοιες λήψεις άλλων στο κινητό του, απάντησε ευθαρσώς:  «Έχω πολλές ολόγυμνες φωτογραφίες άλλων στο κινητό μου». Διευκρίνισε, όμως,  ότι πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζει προσωπικά. Αλίμονο…