Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αμέτρητα φιλιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

Συντάκτης: Newsroom

15 Νοεμβρίου 2022 14:45

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αμέτρητα φιλιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να δει τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο!

Ο Δημήτρης πήγε στο αεροδρόμιο να πάρει την εγκυμονούσα και όταν έφθασαν στο σπίτι τους, δεν σταμάτησε να της φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για να ακούσει τον γιο του ο οποίος κλωτσάει και φυσικά η Ιωάννα τον πείραζε!

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα οδεύει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εδώ και λίγες ημέρες κάνει μια νέα αγωγή, μιας και έχει θρομβοφιλία και πρέπει να κάνει κάποιες μικρές ενέσεις στην κοιλίτσα της.

H ίδια είχε πει χαρακτηριστικά σε προηγούμενη ανάρτησή της: “Εν τω μεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι”.

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Δυο ξένες στο ίδιο μαγαζί οι άλλοτε κολλητές

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Δυο ξένες στο ίδιο μαγαζί οι άλλοτε κολλητές

Μπορεί στο παρελθόν η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου να υπήρξαν κολλητές ωστόσο πλέον οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα ακόμα και όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Απόδειξη αποτελεί η πρόσφατη εμφάνιση και των δυο με τους συντρόφους τους στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα διασκέδασαν το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου έκαναν πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή, ωστόσο επέλεξαν να καθίσουν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο και δεν αντάλλαξαν όχι κουβέντα, αλλά ούτε βλέμμα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».