Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του που της έχει μεγάλη αδυναμία

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 15:30

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του που της έχει μεγάλη αδυναμία

O Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας καθώς η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα του, που είναι πάντα δίπλα και τον στηρίζει.

Μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί και το δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Δε θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν οι φωτογραφίες με τον αγαπημένο της γιο!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε προβεί στο παρελθόν σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου και με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα στην ΕΡΤ:

«Αναγνωρίζω κάτι σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με την Ιωάννα Τούνη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη,  η  influencer ποζάρει μαζί με τον  Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι, για το οποίο υπήρξαν φήμες χωρισμού λόγω unfollow και block που έκαναν ο ένας στον άλλον, φωτογραφίζονται μαζί στο Instagram.

Το μοντέλο και η influencer καλημέρισαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με ένα boomerang, το οποίο ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό.