Δημήτρης Αλεξάνδρου: Είχε ατύχημα στη Σαμοθράκη, έκανε ράμματα στο πόδι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Αυγούστου 2022 17:29

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαμοθράκη.

Διακοπές με φίλους στη Σαμοθράκη κάνει ο παρουσιαστής και μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η παρέα επισκέφτηκε τις Βάθρες αλλά ο Αλεξάδρου είχε ένα μικρό ατύχημα και χτύπησε στο πόδι. Ως εκ τούτου, αναγκάστηκε να μεταβεί στο ιατρείο του νησιού.

Εκεί το ιατρικό προσωπικό του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Από τα βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδεικνύεται ότι έκανε ράμματα στο σημείο.

 

Πάντως, δεν είναι κάτι σοβαρό και μάλιστα, ο ίδιος αντιμετώπισε την κατάστασή του με χιούμορ όπως και οι γιατροί του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες και να κρατήσουν στη αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Ο Αλεξάνδρου είναι αρκετά λιτός στα σχόλιά του για την εγκυμοσύνη της Τούνη. Σε αντίθεση με την ίδια που μοιράζεται τα πάντα στον λογαριασμό της στο Instagram με τους ακολούθους της.

Η influencer βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περνάει λίγο δύσκολα αυτό το διάστημα. Όπως περιγράφει στις δημοσιεύσεις της, ταλαιπωρείται από εμέτους και ζαλάδες.

Ο Αλεξάνδρου από την άλλη περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι του, χωρίς να γνωρίζει ακόμη το φύλο του.

 

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό story σχετικά με τη συμπεριφορά των μπαμπάδων ανάλογα αν το μωράκι τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Βέβαια δεν ανέφερε αν θα προτιμούσε να αποκτήσει γιο ή κόρη, αφού το πρώτο ζητούμενο δεν είναι αυτό.

Η Τούνη και ο Αλεξάνδρου με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της influencer, δείχνουν να είναι καλά μεταξύ τους. Αν και οι υποχρεώσεις τους έχουν πολλές φορές διαφορετικούς προορισμούς.

Ενώ η λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί να ανταποκριθεί για ένα διάστημα σε όλα τα καλέσματα. Οπότε ο  Αλεξάνδρου παρουσιάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις μόνος.

Οι δυο τους με ορισμένες κινήσεις έβαλαν τέλος στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από έναν χρόνο σχέσης.