Quantcast

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε έκπληξη στην Ρία Ελληνίδου – Το πολυτελές ξενοδοχείο που έκλεισε

24 Αυγούστου 2026 17:09

Μία άκρως ρομαντική κίνηση θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Ρία Ελληνίδου, αποδεικνύοντας πως όταν θέλει να περιποιηθεί τη σύντροφό του, δεν αρκείται στα συνηθισμένα. Το Σάββατο 22 Αυγούστου, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τη Ζάκυνθο, ακολουθώντας την αγαπημένη του στην προγραμματισμένη εμφάνισή της.

Ωστόσο, το ταξίδι του δεν περιορίστηκε μόνο στην παρουσία του στο live. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε οργανώσει κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο για τους δυο τους, θέλοντας να της χαρίσει μερικές ημέρες μακριά από το άγχος και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η έκπληξη που ετοίμασε στη Ρία Ελληνίδου

Μέσα από τα stories του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε αρχικά την άφιξή του στο νησί, λίγο πριν από την εμφάνιση της Ρίας Ελληνίδου. Με αρκετή αγωνία για την αντίδρασή της, αποκάλυψε πως δεν είχε ταξιδέψει απλώς για να τη δει να τραγουδά.

Η πραγματική έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα, όταν αποκάλυψε πως είχε φροντίσει να παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί. Συγκεκριμένα, είχε κανονίσει να μείνουν για περισσότερες ημέρες και είχε επιλέξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να απολαύσουν οι δυο τους λίγο ποιοτικό χρόνο χωρίς πρόγραμμα και υποχρεώσεις.

Ο ίδιος φρόντισε, μάλιστα, να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το μέρος που είχε επιλέξει. Οι εικόνες από το ξενοδοχείο μαρτυρούν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο σκηνικό, με θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα και minimal διακόσμηση που δημιουργεί αμέσως αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Μετά από ένα απαιτητικό βράδυ για τη Ρία Ελληνίδου, η οποία είχε προηγουμένως εμφανιστεί στη σκηνή, η τραγουδίστρια φαίνεται να απολαμβάνει πλέον μερικές στιγμές ηρεμίας στο νερό, μακριά από τα φώτα και την ένταση της βραδιάς.

Η κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου δείχνει πως το ζευγάρι έχει βρει τον δικό του τρόπο να απολαμβάνει τον χρόνο που περνά μαζί, με μικρές αποδράσεις και αυθόρμητες κινήσεις που κρατούν ζωντανό τον έρωτά τους.

Έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η απόδραση στη Ζάκυνθο έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ρίας Ελληνίδου φαίνεται να έχει περάσει πλέον σε ένα διαφορετικό στάδιο.

Πριν από λίγο καιρό, οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα ξεχωριστά σπίτια και να δοκιμάσουν την καθημερινότητα κάτω από την ίδια στέγη. Η συγκατοίκησή τους στην Αθήνα αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα για το ζευγάρι, το οποίο μετρά αρκετούς μήνες κοινής πορείας.

Μάλιστα, την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από μία ιδιαίτερα χαρακτηριστική ανάρτηση. Σε αυτήν, η Ρία Ελληνίδου εμφανιζόταν στο πάτωμα του δωματίου φορώντας τις πιτζάμες της, ενώ γύρω της υπήρχαν σακούλες και βαλίτσες γεμάτες με προσωπικά της αντικείμενα.

Ο επιχειρηματίας είχε σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση:

«Εχθές με πέθανε στη μετακόμιση».

Η εικόνα εκείνη ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως η σχέση τους είχε περάσει σε μία πιο σταθερή φάση, καθώς πλέον μοιράζονται όχι μόνο τις όμορφες στιγμές αλλά και την καθημερινότητα, με όλα όσα αυτή συνεπάγεται.

Από ένα κρυφό ειδύλλιο σε έναν έρωτα χωρίς… κρυφά σημεία

Η ιστορία τους ξεκίνησε αρκετά διακριτικά, καθώς στην αρχή και οι δύο επέλεξαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τον χρόνο, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και η σχέση τους έγινε όλο και πιο φανερή.

Πλέον, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου δεν διστάζουν να μοιράζονται με το κοινό στιγμές από την κοινή τους ζωή, αποκαλύπτοντας σταδιακά περισσότερα από την καθημερινότητά τους.

Ακόμη και οι κοινές τους γιορτές έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία. Χαρακτηριστικό είναι πως πριν από λίγο καιρό γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους, τα οποία έχουν μόλις μία ημέρα διαφορά, δίνοντας ακόμη μία αφορμή για τρυφερές αναρτήσεις και στιγμιότυπα.

Και μπορεί η σχέση τους να ξεκίνησε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όμως πλέον ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ρία Ελληνίδου φαίνεται πως δεν έχουν λόγο να κρύψουν τη χαρά τους. Η συγκατοίκηση, οι κοινές εμφανίσεις και τώρα αυτή η αυθόρμητη απόδραση στη Ζάκυνθο δείχνουν δύο ανθρώπους που απολαμβάνουν στο έπακρο τη μεταξύ τους σχέση.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη σύντροφό του είχε όλα τα στοιχεία μιας καλοκαιρινής ρομαντικής απόδρασης: ένα όμορφο νησί, ένα ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα και αρκετές ημέρες μόνο για εκείνους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ρία Ελληνίδου