Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αινιγματική ανάρτηση με φόντο μία υπέροχη παραλία και το ηλιοβασίλεμα

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 22:08

Τηλεοπτικά σφηνάκια: H «πόρτα» του Αλεξάνδρου στο Star και οι φήμες για Τσαπανίδου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ιωάννας Τούνη, διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο.

Το ζευγάρι περιμένει με αγωνια να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και ενώ αρχικά η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να ανακοινώσει μόνη της την εγκυμοσύνη της, είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι πλέον κοντά της και να τη φροντίζει.

Είχε προηγηθεί ένα μικρό διάστημα που το ζευγάρι απείχε από τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργό. Γεγονός που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, ενδιαφέρον που έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι δυο τους μπλόκαραν και έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Σύντομα αυτή η έντονη μικρή περίοδος ανάμεσά τους ξεπεράστηκε, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πλην των δύο άμεσα ενδιαφερόμενων, τι ακριβώς είχε συμβεί.

Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους έδειξαν αποφασισμένοι να αφήσουν όλα αυτά πίσω τους και να προχωρήσουν έχοντας κοινό όραμα και στόχο να υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιδί τους.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του που διανύει τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της και να τη φροντίζει, να καθαρίζει και να μαζεύει το σπίτι και γενικότερα να την προσέχει σαν… τα μάτια του.

Πριν από λίγο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε και μία αινιγματική ανάρτηση. Με φόντο μία υπέροχη παραλία και το ηλιοβασίλεμα, έγραψε:

«Τα υπονοούμενα τα πιάνουν όλοι . Με τα αυτονόητα όμως , έχουμε το θέμα».

Μπηχτές για κάποιον ή για κάποιους; Ποιος ξέρει; Εκείνο που είναι δεδομένο είναι πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αφοσιωμένος στον έναν και μοναδικό στόχο του αυτή την περίοδο και αυτός δεν είνια άλλος από το να ετοιμαστεί για να γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.