Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αινιγματική ανάρτησή του – «Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει»

16 Ιουλίου 2022 15:57

Tις τελευταίες ημέρες φήμες ήθελαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη να χωρίζουν.

Ωστόσο, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου το απόγευμα της Παρασκευής, ανάρτησε μια αινιγματική ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει» μη δίνοντας όμως περεταίρω πληροφορίες για το τι ακριβώς μπορεί να εννοεί.

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Eντύπωση έχει προκαλέση ότι η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα απέχει απο τα social. Σήμερα, η influencer  επέστρεψε με ένα βίντεο και όπως η ίδια λέει η υγεία της δεν είναι και στα καλύτερά της αλλά σιγά σιγά συνέρχεται χωρίς ωστόσο να εξηγεί τι έχει συμβεί.

«Γεια σας κουτσούνια μου! Τι κάνετε; Σας έλειψε λίγο; Εμένα μου λείψατε, να ξέρετε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα και είπα να πω μια καλησπέρα. Γενικά ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω. Δεν παθαίνω τίποτα. Μην ανησυχείτε, όλα καλά. Είμαι βέβαια στον καναπέ και στο κρεβάτι. Η κατάσταση είναι αυτή εδώ όλες αυτές τις ημέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξανδρου: Αγκαλιές και φιλιά στα γενέθλια της Δημητρας Αλεξανδράκη
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι τα έχουν ξαναβρεί και ένας κοινός τους φίλος τους κατέγραψε σε βίντεο να είμαι αγκαλιά στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Μπορεί η είδηση του χωρισμού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έπεσε σαν βόμβα στον πλανήτη της σόουμπιζ όμως φαίνεται ότι το ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί και απολαμβάνει από την αρχή τον έρωτά του.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες τα delete και τα μπλοκ να έπεσαν βροχή και οι δύο διάσημοι influencer να τράβηξε μία κόκκινη γραμμή ανάμεσα τους όμως οι φίλοι και οι γνωστοί έβαλαν τα δυνατά τους για να τους ενώσουν ξανά.

Και μετά από την φωτογραφία που διέρρευσε στα social media με την Ιωάννα Υούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου αγκαλιά στην παραλία της Θεσσαλονίκης τώρα έρχεται ένα ακόμα βίντεο να επιβεβαιώσει ότι ο έρωτας καλά κρατεί.

Στα γενέθλια της Δήμητρας Αλεξανδράκη δεν θα μπορούσε να λείψει η κολλητή της Ιωάννα τούνη η οποία δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τώρα το τι συμβαίνει ανάμεσα στην διάσημη Θεσσαλονικιά είμαι και τον συμπαρουσιαστή της Κατερίνας Καινούργιου ούτε οι μυστικές υπηρεσίες πλέον δεν μπορούν να απαντήσουν!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο