Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ιωάννα Τούνη

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 21:55

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη κάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη και περιμένουν με αγωνία την στιγμή που θα κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους.

Με μια τρυφερή φωτογραφία όπου τη φιλάει στο λαιμό κρατώντας απαλά την κοιλιά της δηλώνει παραπάνω από το εκατό τοις εκατό ερωτευμένος.

«I am 101% full in love with you», εξομολογείται, με τους followers να «λιώνουν» με τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι στα γενέθλια τησ Ιωάννας  έμαθαν το φύλο του μωρού, όπωσ κάνουν και στο εξωτερικό. Η Ιωάννα ήθελε κορίτσι αλλά τελικά ο πελαργόσ θα φέρει αγόρι.

Μόλις λοιπόν ο Δημήτρης είδε το μπλε χρώμα και κατάλαβε ότι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί που θα είναι αγόρι τρελάθηκε από χαρά και βούτηξε με τα ρούχα στην πισίνα, ενώ η Ιωάννα σοκαρίστηκε αφού ήταν σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι…

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν κοινές διακοπές στην Κρήτη

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα δωμάτιο με πριβέ πισίνα στην Κρήτη και φυσικά έκαναν τις απαραίτητες αναρτήσεις στα social media.

Η ξανθιά influencer και ο πρώην συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου απολαμβάνουν τις ομορφιές της Κρήτης Και φυσικά μοιράστηκαν τις παροχές του δωματίου τους και την εικόνα που βλέπουν από την πισίνα τους με τους followers του στα social media με αναρτήσεις φωτογραφίες και βίντεο.

Φυσικά όπως συνηθίζει καθημερινά η Ιωάννα τούνη ενημερώνει τους ακόλουθούς της για το οτιδήποτε κάνει μέσα στην ημέρα της με βίντεο και φωτογραφίες μοιράζοντας μαζί τους σχεδόν τα πάντα από την προσωπική της ζωή.

Και παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει λίγο μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας τώρα για την εγκυμοσύνη της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δηλώνουν κάτι παραπάνω ευτυχισμένοι που σύντομα θα γίνουν και οι δύο γονείς.

   

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία κρατώντας το αφεντικό τεστ αλλά και με μία μεγάλη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα την οποία τράβηξε δύο μήνες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.