Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα Τούνη»

22 Μαΐου 2022 14:42

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, πιστεύω θα είναι θετική και η Ιωάννα Τούνη»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στη εκπομπή «Open Weekend».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που το τελευταίο καιρό είναι ζευγάρι με την influencer, Ιωάννα Τούνη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Open την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η γνωριμία

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είχαν πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την γνωριμία τους:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα», είπε η διάσημη influencer.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη, την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι».

Να σημειώσουμε, ότι το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς είναι πολύ ενεργό στα social και πιο πολύ στο Instagram, όπου ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνουν.

Επίσης, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε νυχτερινά κέντρα όπου διασκέδασαν , αντάλλαξαν «καυτά» φιλιά και αγκαλιές, δείχνοντας ότι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ακόμα και στα δύσκολα μαζί

Πριν λίγο καιρό «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη. Η influencer πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλά στο πλευρό της είχε τον φύλακα άγγελο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Mάλιστα, λίγες μέρες μετά τον θάνατό της μητέρα της η Ιωάννα πήγε διακοπές μαζί με τον Δημήτρη και πολλοί ήταν αυτοί που τις «επιτέθηκαν» στα social με την ίδια να δίνει τη δική της απάντηση με δάκρυα στα μάτια.