Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πάρτι γενεθλίων με θέα την Ακρόπολη και το φιλί στην Ιωάννα Τούνη

Συντάκτης: Newsroom

14 Μαΐου 2024 10:27

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαίου βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη.

Μαζί με την Ιωάννα Τούνη και καλούς τους φίλους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασε μια όμορφη βραδιά για την ιδιαίτερη ημέρα που ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο για τα φετινά του γενέθλια.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από την Ιωάννα Τούνη η οποία είχε φροντίσει για την κατάλληλη τούρτα στον σύντροφό της, η οποία ήταν αφιερωμένη στην αγαπημένη ομάδα του Δημήτρη, τον Ολυμπιακό.

Σε βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολιάζει: «Έχω την πιο ωραία τούρτα που κανόνισε η γυναίκα μου! Θυμίζει λίγο τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, αλλά δεν ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει σηκώσει όλες τις κούπες».

 

Τα φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού βρέθηκαν στην λαμπερή βραδιά με το ζευγάρι ωστόσο να κάνει total black εμφάνιση. Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη βρέθηκαν οι στενοί της φίλοι και συνεργάτες, Στέλλα Πάσσαρη και Στέφανος Μεντεντζής.

Ενώ δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρέθηκαν οι κολλητοί του φίλοι αλλά και οι συνεργάτες του από το Open, όπως η Άννα Ζηρδέλη και ο Δημήτρης Σαράντος. Η Ιωάννα Τούνη όταν ο σύντροφός της έσβησε την εντυπωσιακή τούρτα, τον αγκάλιασε δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες: