Δημήτρης Άνθης: θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του – Η οικογένειά του κλήθηκε για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα

14 Απριλίου 2021 15:45

Δημήτρης Άνθης: θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του - Η οικογένειά του κλήθηκε για αναγνώριση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα

Δημήτρης Άνθης: Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο Facebook του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Kingsbridge. Έχει ενημερωθεί η οικογένειά του για την ανεύρεση πτώματος στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay. Χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα ότι η σορός ανήκει στον Στάθη Άνθη.

Δημήτρης Άνθης: η ανάρτηση αναφέρει:«Περίπου στις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα) χθες, η Ακτοφυλακή του Falmouth ενημέρωσε την Αστυνομία για ύποπτο αντικείμενο που επέπλεε στη θαλάσσια περιοχή του Bigbury Bay.

Με τη βοήθεια διασωστών και λέμβου ανασύρθηκε από το νερό πτώμα. Δεν έχει γίνει επίσημη αναγνώριση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Stan) που αγνοείται από το Burgh Island έχει ενημερωθεί για την ανεύρεση.

Ο Δημήτρης Άνθης είχε πει σε συνέντευξη για την εξαφάνιση του αδερφού του:

«Ο Στάθης εξαφανίστηκε το ξημέρωμα της 8ης Μαρτίου. Η τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνήσει ήταν το μεσημέρι της 4ης Μαρτίου. Στην κουβέντα που είχαμε εκείνη την ημέρα μού είχε πει ότι ήταν αγχωμένος γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει και ένιωθε ότι δεν προσφέρει. Αυτό που του είπα ήταν να κοιτάξει να γεμίσει τον χρόνο του με πράγματα που τον ευχαριστούν. Ήξερα ότι του άρεσε πολύ η φωτογραφία και το σέρφινγκ και τον συμβούλευσα να ασχοληθεί με αυτά.

Το Σαββατοκύριακο μίλησε με τους γονείς μας και, όπως έμαθα μετά, είχε πάει στο Πλίμουθ για Σαββατοκύριακο με έναν φίλο του. Προγραμμάτιζε να κάνει μια εκδρομή για να δει μία άλλη φίλη του που είχε γενέθλια και είχε παραγγείλει και πράγματα από ένα e-shop. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εξαφανιστεί χωρίς λόγο.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Το μόνο που αποκλείω είναι να έκανε κακό στον εαυτό του. Το μόνο του άγχος, από ό,τι γνώριζα, ήταν ότι στενοχωριόταν που δεν δούλευε. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του για αυτό τον λόγο».