Δημήτρης Αποστόλου: «Έχουμε κάνει μια κατάχρηση στο κοινό, βγάζουμε τα απωθημένα μας και τις νευρώσεις μας από το 97 που γράφουμε»

Δημοσιεύθηκε: 14 Μαΐου 2021 22:15
Δημήτρης Αποστόλου: «Έχουμε κάνει μια κατάχρηση στο κοινό, βγάζουμε τα απωθημένα μας και τις νευρώσεις μας από το 97 που γράφουμε»

Ο Δημήτρης Αποστόλου ήταν μίλησε στο «φλΕΡΤ» και την Νάντια Κοντογιώργη για την σειρά «Η τούρτα της μαμάς» και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Στην ΕΡΤ βρήκαμε μια απίστευτη ελευθερία που ξαφνιαστήκαμε κάποιες φορές. Είναι πολύ καλή αυτή η συνεργασία, μας έχουν αφήσει ένα ελεύθερο που είναι λίγο ξαφνιαστικό για δημόσια τηλεόραση» είπε για την «Τούρτα της μαμάς».

«Έχουμε κάνει μια κατάχρηση στο κοινό, βγάζουμε τα απωθημένα μας και τις νευρώσεις μας από το 97 που γράφουμε. Π.χ. στους “Ξένους” γράφαμε τα ερωτικά μας. Τώρα μιλάμε για τις οικογένειες. Πάντα όλα γίνονται με αγάπη» είπε  χαρακτηριστικά.

Οι σχέσεις μέσα κατά τη διάρκεια της καραντίνας

«Οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ αριθμητική κι εγώ δεν θέλω. Τότε ήταν πολύ αυθόρμητα και πολύ παρορμητικά. Ενώ η οικογένεια δεν έχει αλλάξει, έχει αλλάξει ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε μέσα σε αυτή»

«Έχει λαλήσει ο κόσμος, έχουν εμφανιστεί απίστευτες αποκλίνουσες συμπεριφορές. Θα τα δούμε πολύ. Πώς ήταν το σύνδρομο του κόλπου; 60% αύξηση των διαζυγίων είχαμε μέσα στον κορονοϊό. Εθελοτυφλούσαμε γιατί ήμασταν βολεμένοι. Υπήρχε ένας πλαστός πλούτος που αγόραζες. Όταν σταμάτησαν να υπάρχουν λεφτά και μαγαζιά ανοιχτά, άρχισες να βλέπεις μέσα στο σπίτι σου τι γίνεται. Αυτό το σύνδρομο θα κρατήσει δύο χρόνια. Είναι δύο γενιές που θα χαθούνε»

«Η κωμωδία είναι ένα βαθύ δράμα. Με το πρόσχημα ότι θα γελάσεις σε βάζει μέσα σε χοντρά πράγματα»

Η σχέση του με την Τζέση Παπουτσή

«Έβλεπα τη φωτογραφία που μου βάλατε με τη Τζέση και με πιάνει το στομάχι μου. Η Τζέση ήταν η κουμπάρα μου, η καλύτερή μου φίλη, η μάνα μου, η αδελφή μου, ήταν όλα μαζί και της είχα υποσχεθεί να κάνουμε μια δουλειά μαζί. Έφυγε, δεν προλάβαμε, δεν θα την κάνουμε»