Δημήτρης Φιντιρίκος για Κατερίνα Δαλάκα: «Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση»

10 Οκτωβρίου 2021 19:00

Δημήτρης Φιντιρίκος για Κατερίνα Δαλάκα: «Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση»

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα παρά τα αμέτρητα on/offs στη σχέση τους είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γοητευτικός επιχειρηματίας μίλησε για την επανασύνδεση με την γνωστή αθλήτρια.

«Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω χρόνια, μου είναι οικείος. Την αγαπάω. Ο αδελφός της είναι καλός μου φίλος, η οικογένειά της με έχει φιλοξενήσει.

Έχουμε και τους καβγάδες μας βέβαια, γιατί έχουμε διαφορετική στάση ζωής σε κάποια θέματα και μας φέρνει αντιμέτωπους.

Η Κατερίνα είναι μια αθλήτρια με διαφορετικά ερεθίσματα και στόχους, εγώ είμαι ένας επιχειρηματίας με άλλο χαρακτήρα και άλλους στόχους. Η επανασύνδεσή μας έγινε γιατί η απουσία της ήταν αισθητή τους μήνες που μεσολάβησαν.

Μου έλειπε η αίσθηση του σπιτιού, της οικογένειας που είχα μαζί της γιατί, όπως σου είπα, μεγάλωσα χωρίς την οικογένειά μου.

Δεν μου έλεγαν κάτι οι εφήμερες σχέσεις, δεν μπορούσα να ταξιδέψω μαζί τους, να κάνω συζητήσεις.

Με την Κατερίνα γνωριζόμαστε έξι χρόνια, έχουμε περάσει σχεδόν δύο χρόνια μαζί, γνωρίζει ο ένας τα θετικά και τα αρνητικά του άλλου.

Ουσιαστικά τώρα είμαστε σε μια φάση που και οι δύο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα ελαττώματά μας. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Από πολύ μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, ένα χαρτί είναι. Τα δύο χρόνια που συζούσαμε με την Κατερίνα ένιωθα παντρεμένος.

Ένα χαρτί δεν μπορεί να σε κρατήσει από μόνο του, δεν σου βάζει τα όρια. Η αγάπη είναι αυτό που έχει μόνο σημασία.

Η Κατερίνα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρούσα, έστω και από μακριά. Ακόμα και όταν ήμασταν χωρισμένοι ξέρω ότι με νοιαζόταν.

Όπως άλλωστε τη νοιαζόμουν και εγώ. Λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή συγχωρώ τους ανθρώπους, διατηρώ αισθήματα για αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου.

Για την επανασύνδεσή μας, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι πιο δυνατά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν», είπε στο Οκ.