Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Οριστικός χωρισμός! Άλλος για Μύκονο τράβηξε και άλλος για Λευκάδα

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 11:00

Δημήτρης Φιντιρίκος - Κατερίνα Δαλάκα: Οριστικός χωρισμός! Άλλος για Μύκονο τράβηξε και άλλος για Λευκάδα

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Βέβαια, στην περίπτωση του Δημήτρη Φιντιρίκου και της Κατερίνας Δαλάκα ισχύει το άλλος για Μύκονο τράβηξε και άλλος για Λευκάδα.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα δεν είναι πια μαζί. Και το επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, λέγεται ότι εδώ και μέρες η αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor έχει φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία.
Ο χωρισμός φαίνεται οριστικός και αμετάκλητος για το (πρώην πλέον) ζευγάρι. Μπορεί κοινοί φίλοι τους να έριξαν γέφυρες επανασύνδεσης αλλά αυτές κόπηκαν πολύ γρήγορα. Και τίποτα δεν δείχνει ικανό να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Κι αυτό γιατί η κρίση ανάμεσα στους δύο είναι πιο βαθιά και από ότι περίμεναν οι φίλοι τους.

Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την… ηχηρή απουσία της από τη βάφτιση του γιου του κοινού τους φίλου, Αλέξανδρου Κοψιάλη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν νονός του μικρού. Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι η πρώην νικήτρια του Survivor είχε ήδη μαζέψει τα πράγματά της από το πολυτελές σπίτι του 36χρονου επιχειρηματία στο Πανόραμα Βούλας.

Δημήτρης Φιντιρίκος - Κατερίνα Δαλάκα: Οριστικός χωρισμός! Άλλος για Μύκονο τράβηξε και άλλος για Λευκάδα

Και ο χωρισμός επιβεβαιώθηκε τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Όταν ο ένας έφυγε από την Αθήνα με προορισμό τη Μύκονο, όπου είναι το κλασικό στέκι του. Ενώ η άλλη από την πλευρά της προτίμησε να πάει κάπου ήρεμα και έφυγε για τη Λευκάδα.

Ο Φιντιρίκος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Νησί των Ανέμων. Μάλιστα εθεάθη σε γνωστά νυχτερινά στέκια του νησιού, όπως το Lio, τα Astra και το Guzel. «Έδειχνε πολύ ευδιάθετος» λένε όσοι είδαν από κοντά τον περιζήτητο εργένη.

Όσο για την Κατερίνα Δαλάκα, επέλεξε έναν πιο ήσυχο προορισμό για να περάσει το τριήμερο. Όπως αποκάλυψε στο instagram της, πήγε στο νησί του Ιονίου μαζί με δικούς της ανθρώπους. Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της. Ενώ ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όχι μόνο συνεχίζει να την ακολουθεί αλλά συνεχίζει να της κάνει like στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Μια και ο λόγος για τη Δαλάκα, να σας αναφέρουμε ότι δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο All Star Survivor. Και είναι πάρα πολύ πιθανό να τη δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο.