Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Επίθεση στη «Mercedes»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Μαρτίου 2023 12:38

Tην αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν προβλήματα σε δύο Mercedes του, που πήγαν για επισκευή στην Γερμανία και επέστρεψαν μετά από δυο μήνες χωρίς να έχει υπάρξει επισκευή!

Η Mercedes SL 65 AMG Black Series και η AMG GT Black Series εξακολουθούν να έχουν προβλήματα, γεγονός που εξόργισε τον κάτοχό τους, επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πριν από δύο μήνες έστειλε στη Γερμανία τα δύο εντυπωσιακά οχήματα. Και δύο είχαν πρόβλημα με τις τσιμούχες στα παράθυρα καθώς ο ήχος που περνά εντός της καμπίνας είναι ανυπόφορος.

Την Τετάρτη βράδυ με κλειστή ειδική νταλίκα μεταφορών, τα δύο αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Ελλάδα και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Εκείνος, όμως, διαπίστωσε πως δεν είχε γίνει σωστή επισκευή και μέσω ανάρτησης στο Instagram εξέφρασε την ενόχλησή του.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπητή Mercedes. Είμαι πελάτης σας ο οποίος έχει όλα τα μοντέλα τα οποία παράχθησαν μετά το 2000.

Η τελευταία μου αγορά ήταν μία AMG GT Black Series αξίας 700.000 ευρώ η οποία από την πρώτη μέρα είναι προβληματική (όπως όλα τα σπορ αυτοκίνητά σας), καθώς η πόρτα και το παράθυρο δεν σφραγίζουν με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος που δεν επιτρέπει, να ηρεμήσεις, να μιλήσεις ή να ακούσεις μουσική.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα με έχει ενημερώσει ότι είναι κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη και γι αυτό αποφάσισα να στείλω τα παραπάνω καινούργια οχήματα στο VVIP τμήμα στη Γερμανία μαζί με το SL 65 Black Series που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Τα αυτοκίνητα ήταν εκεί για δύο μήνες και όταν τα παρέλαβα και πάλι διαπίστωσα ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η επικοινωνία και η προσπάθεια από την πλευρά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Έχω στείλει πάρα πολλά παράπονα στα κεντρικά σας και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ποστάρω κάθε μέρα μέχρι να μου βρείτε μία λύση».