Δημήτρης Γιαννέτος: «Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε. Μου είπε θα σου γνωρίσω τη Μαρία Μενούνος και έτσι έγινε» (βίντεο)

22 Μαρτίου 2021 16:15

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, συναντήθηκε με τις  Roomies μέσω Skype και μίλησε μαζί τους για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στη ζωή του στην Αμερική. Επίσης αναφέρθηκε στις συνεργασίες και τις γνωριμίες που έκανε.

«Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε. Μου είπε θα σου γνωρίσω τη Μαρία Μενούνος και έτσι έγινε. Πριν από αυτό, είχα γνωρίσει τη Γιάννα Τερζή που με βοήθησε με τη ζωή εκεί. Η Μαριέττα μου γνώρισε τη Μαρία κι εκείνη μου είπε ότι είμαι φανταστικός και ότι έχει μια δουλειά και θέλει να την αναλάβω.

Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα μετά από ένα μήνα και πήγα για δύο εβδομάδες στην Αμερική. Από τότε δεν έφυγα ποτέ. Είμαι 8 χρόνια εδώ», δήλωσε στις Roomies και μίλησε για τη συνεργασία του με την Britney Spears:

«Έμαθα ότι ψάχνει άνθρωπο για μακιγιάζ και μαλλιά για ένα tour της στην Ασία, πριν από 4 χρόνια. Το είπα στον ατζέντη μου, στείλαμε αλλά απάντησαν ότι δεν ψάχνει κάποιον.

Τελικά μας ξαναπήραν και είπαν ότι ήθελe δοκιμαστικό. Όταν μου έστειλαν διεύθυνση, λέω ο Δημήτρης από Θεσσαλονίκη πάει σπίτι της Britney. Κουβάλησα μαζί την Άρτα και τα Γιάννενα. Είναι καταπληκτική. Η πρώτη επαφή ήταν πολύ γρήγορη, δεν το πίστευα. Είμαστε μόνιμοι συνεργάτες».