Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ετοιμαστείτε για γάμους»

23 Μαΐου 2022 19:15

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ετοιμαστείτε για γάμους»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάθισε στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια για το καλοκαίρι και φυσικά για το συγκλονιστικό τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά για το τέλος των Άγριων Μελισσών :«Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος “αα αυτό ήταν;”».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το τέλος της σειράς και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler.

«Δεν ε;iναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου», παραδέχτηκε αρχικά.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν φέτος τίτλους τέλους, μετά από τρεις σεζόν, και όλοι ανυπομονούν για το μεγάλο φινάλε.

«Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία», συμπλήρωσε.

Για τους συνεργάτες του είπε

«Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση».

Το τέλος των Άγριων Μελισσών

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου», αποκάλυψε.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι», συμπλήρωσε αινιγματικά.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ηλέκτρα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα

Θα έχει τον ρόλο του Ορέστη και μαζί του θα βρίσκεται η Μαρία Κίτσου ως Ηλέκτρα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο «Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας» και ο ίδιος ανυπομονεί.

«Η τραγωδία είναι απαιτητική. Έχεις να διανύσεις μια τεράστια διαδρομή μέχρι να ανέβεις στη σκηνή. Η ‘Ηλέκτρα’ είναι ένα έργο που εισάγει έναν νεοτερισμό. Βλέπουμε έναν Ορέστη με αμφιβολίες, εσωτερικές συγκρούσεις. Έχει πολλές διακυμάνσεις υπογράμμισε και τόνισε ότι:

«Προσπαθώ να μην στέκομαι σε παραστάσεις που έχω ήδη δει για να μην επηρεάζομαι. Στέκομαι στην έρευνα που κάνω και στις μεταφράσεις από το αρχαίο κείμενο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να έχει πετύχει σε 10 χρόνια αποκρίθηκε: «Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 2010. Σε 10 χρόνια θέλω να έχω καταφέρει να ζω, να χαίρομαι, να μην ξεχνάω τη ζωή που περνάει».

«Αγαπάω πολύ τα ελληνικά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες αλλά εύχομαι να μην έχω ζήσει τον μεγαλύτερο ακόμα», κατέληξε μιλώντας για την προσωπική της ζωή.