Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μιλάει για την Μαρία Κίτσου και «στάζει» μέλι

11 Μαρτίου 2022 16:15

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες ενώ μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την Μαρία Κίτσου.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μιλάει για την Μαρία Κίτσου και «στάζει» μέλι

«Αυτό που μας έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου είναι το πως αντιλαμβανόμαστε την τέχνη. Εγώ την Μαρία την είχα δει όταν ήμουν στην δραματική σχόλη, είδα μια παράσταση στο Εθνικό που έπαιζε η Μαρία.

Και λέω “τι καλή ηθοποιός, πως συντονίζεται αυτό που κάνει με αυτό που εγώ πιστεύω” και μετά έτυχε να την γνωρίσω στη σειρά.

Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνη γιατί είναι σαν να με ρωτάνε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μου. Τη νοιάζομαι, την πονάω», δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες ανέφερε πως θεωρεί τιμή του να ακούει τον χαρακτηρισμό «δάσκαλος» από τον κόσμο.

Και τόνισε πως οι δάσκαλοι είναι αυτοί που λείπουν από την κοινωνία μας.

«Αν μπορέσουμε να επενδύσουμε σε δασκάλους με την αξία της λέξης, θα μπορέσουμε να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας μας», πρόσθεσε.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Τι απαντά για την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης της σειράς;

«Εγώ γνωρίζω ότι τα επεισόδια που έχω πάρει, τα πρώτα τριάντα και οι σεναριογράφοι στα πρώτα πενήντα που έχουν μελετήσει, δεν έχουν αλλάξει λέξη.

Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει κάποιες μονάδες αλλά δεν πιστεύω καθόλου ότι κούρασε.

Ίσα ίσα είμαι πολύ χαρούμενος που οι Άγριες Μέλισσες άνοιξαν έναν δρόμο στην ελληνική μυθοπλασία.

Αν είναι δυνατόν να στεναχωρηθούμε επειδή κάποιο μερίδιο παρακολουθεί και κάποιες άλλες σειρές. Και πάλι είναι πολύ καλά τα νούμερα».