Δημήτρης Ήμελλος: Ο γιος του Φοίβος στον Σασμό

7 Μαρτίου 2022 22:00

Σασμός spoiler: η τελική αναμέτρηση για Μαθιό και Αντώνη!

Ο Δημήτρης Ήμελλος είναι απο τους πετυχημένους και ταλαντουχους ηθοποιούς της γενιάς του.  Αν και έχει πολλές διακρίσεις στο θέατρο και τον κινηματογράφο, προτιμάει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλας και τις κάμερες.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής που φέτος,  έχει διπλή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση, συμμετέχοντας στις σειρές “Σασμός” και “Άγιος Παΐσιος”  έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών για το υποκριτικό του ταλέντο.

Ωστόσο, αυτό που δεν πήρε κανείς είδηση είναι πως στον Σασμό σε μια σκηνή πήρε μέρος ο 24χρονος γιος του Δημήτρη Ημελλου, Φοίβος. Ο Φοίβος Ημελλος έχει κάνει την εμφάνισή του σε ένα επεισόδιο του Σασμού και αν κρίνουμε από την φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media, πρόκειται για έναν βοηθητικό ρόλο στην κηδεία του Πετρή.

Ο 24χρονος νεαρός είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton και έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε μία μεγάλου μήκους ταινία.