Δημήτρης Κόκοτας: «Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχεια σε κόντρα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 10:53

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Κόκοτας πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα.

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τhe 2Night Show» του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης  και μέσα σε όλα μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, τον αξέχαστο Σταμάτη Κόκοτα, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

«Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχεια σε κόντρα. Νομίζω δεν υπήρχε ημέρα που να μη φώναζε ο ένας στον άλλον, σε βάση καθημερινή.

Όπως όλοι οι γιοί με τους πατεράδες. Ήμουν σπίτι του μέρα παρά μέρα και τα τελευταία έντεκα χρόνια μαζί με την μικρή κάθε Κυριακή στο σπίτι του παππού της. Πάντα με συμβούλευε και είχε να πει κάτι γιατί γνώριζε» είπε αρχικά ο Κόκοτας.

Και πρόσθεσε: «Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου και ο πατέρας μου και η μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν από δυο χρόνια…».

«Η μόνη φορά που έπεσε έξω ήταν όταν του είπα ότι θα κάνω δίσκο με τον Φοίβο. ‘Έχεις τρελαθεί;’, μου είπε. ‘Θα κάνεις δίσκο με τον Γιάννη Σπανό’. Και κάνουμε τον πρώτο δίσκο με τον Φοίβο και πήγε αρκετά καλά» εξομολογήθηκε.

Ο καλλιτέχνης μίλησε και για την περίοδο κατά την οποία τα φώτα της δημοσιότητας χαμήλωσαν κι οι επιτυχίες του δεν συνεχίστηκαν.

«Αποφεύγω τις συνεντεύξεις όταν δεν έχω κάποια δισκογραφική δουλειά. Όταν ένας καλλιτέχνης δεν παίζει συχνά στο ραδιόφωνο ή δεν βγαίνει, χάνεται. Όταν ένα μαγαζί είναι μικρότερο και δεν είναι στα δυνατά φώτα, πάλι χάνεσαι αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχεις.

Υπάρχεις χωρίς να είσαι στην πρώτη γραμμή. Ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησα» δήλωσε ο Κόκοτας.

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο και στους δημιουργούς των τραγουδιών, συνθέτες και στιχουργούς. Αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχαν αυτές οι επιτυχίες.

Θα μπορούσε να το πει ο οποιοσδήποτε κάποιο τραγούδι μου και να γινόταν μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία. Είναι δύσκολο όταν θα σβήσουν τα φώτα της επιτυχίας, αλλά η ζωή είναι ζωή».