Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του – Δύσκολες ακόμα οι στιγμές

Συντάκτης: Newsroom

8 Απριλίου 2024 09:04

Στις αναποδιές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο J2US αναφέρθηκαν σήμερα 8/4 στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε η δημοσιογράφος: «Την ώρα που γινόταν ο αγιασμός, εκεί στο μπολάκι που βάζουμε τον αγιασμό, έσπασε το μπολ παιδιά. Ξεκίνησε με την Άντζελα Δημητρίου, μετά στο τραγικό δυστύχημα με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, στη συνέχεια το σκληρό και τραγικό περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ και χαροπαλεύει ο άνθρωπος, είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Έμμεσα με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη -Δέσποινα Βανδή- Βίκυ Σταυροπούλου. Τώρα αυτό που συνέβη με τον Γιώργο Αμούτζα».

Και κατέληξε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Επίσης να σας πω ότι και σε αυτό το live υπήρξαν 2-3 περιστατικά. Ο ένας ανέβασε πίεση, ο άλλος…».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day: