Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαΐου 2023 11:40

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραχώρησε ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην απώλεια του πάτερα του, του αξεπέραστου Σταμάτη Κόκοτα και στη γνωριμία με τη θαυμάστρια σύζυγο του στο καμαρίνι του.

Ο καλλιτέχνης στάθηκε και στην αποχή του από το τραγούδι και γενικότερα τον χώρο της μουσικής. «Η αποχή μου από το τραγούδι δεν ήταν συνειδητή. Έκανα πράγματα παράλληλα με τη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Κόκοτας.

Για τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα ανέφερε: «Νιώθω περηφάνια όταν μου μιλούν για τον πάτερα μου και όταν συναντώ φίλους του. Ο πόνος του χαμού του πάτερα μου απαλύνει όταν ερμηνεύω τραγούδια του».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να πάρω τηλέφωνο τον πάτερα μου ή να αναρωτηθώ γιατί δεν μου τηλεφώνησε σήμερα. Είχαμε καταπληκτικό πάτερα νοιαζόταν για εμάς ήταν κοντά μας με συμβουλές.

Το είχα παράπονο που μου έλειψε στα παιδικά μου χρόνια λόγω της δουλειάς. Δεν ένιωσα ποτέ ότι βρισκόμουν στη σκιά του πάτερα μου, ο κόσμος με έφερε στις πρωτιές.

Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Άκουγε τους δίσκους μου μετά την κυκλοφορία τους, ήταν σαν εξετάσεις.

Μτον πάτερα μου διαφωνούσαμε για τα πάντα και για τίποτα. Ο πατέρας μου σαν πάππους είχε μία τεράστια αγκαλιά και πάντα μία σοκολάτα ή μία έκπληξη για τα εγγόνια του».

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τα παιδιά του και τη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

«Κάνω χατίρια και προσπαθώ να είμαι ένας πολύ κάλος πατέρας. Με έχουν μπερδέψει με τον Κώστα Μπίγαλη και τον Διονύση Σχοινά.

Η γυναίκα μου παραμένει μεγάλη θαυμάστρια μου. Γνωριστήκαμε όταν είχε έρθει στο καμαρίνι μου να πάρει αυτόγραφο για την αδελφή της. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον Πειραιά, στο Μικρολίμανο».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του o Δημήτρης Κόκοτας συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς τραγουδιστές όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα και η Λίτσα Γιαγκούση.