Δημήτρης Κοντολάζος: Απών από τον γάμο της κόρης του – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2023 09:54

Δημήτρης Κοντολάζος: Απών από τον γάμο της κόρης του – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι το πρόσωπο που έλαμψε δια της απουσίας του από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια με το χάσμα στη σχέση τους να μοιάζει πλέον αγεφύρωτο.

Η Άντζυ, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου, το απόγευμα της Κυριακής 4/6 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο πατέρας της ωστόσο, επέλεξε να μη δώσει το “παρών” σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ρήξη στη μεταξύ τους σχέση.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ανέφερε πως ο Δημήτρης Κοντολάζος “έχει ξεγράψει την κόρη του και εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία”. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος αυτής της ρήξης πατέρα-κόρης είναι η καλή επικοινωνία που δεν κατάφερε να αναπτύξει η Άντζυ με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, τη Σοφία.

Η Σοφία ωστόσο, δείχνει να διατηρεί άριστη σχέση με την αδερφή της γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στον γάμο της