Δημήτρης Κοντομηνάς: πωλείται και ο επίγειος παράδεισός του στην Πελοπόννησο

Δημοσιεύθηκε: 16 Φεβρουαρίου 2021 10:00
Δημήτρης Κοντομηνάς: πωλείται και ο επίγειος παράδεισός του στην Πελοπόννησο

Μετά το αρχοντικό-στολίδι της οδού Μελεάγρου 7 και Μιμνέρμου 1, πωλείται ακόμα ένα ακίνητο «φιλέτο» του Δημήτρη Κοντομηνά!

Πρόκειται για το μοναδικής ομορφιάς κτήμα του στην Πελοπόννησο, με την υπέροχη βίλα, που είναι χτισμένη στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα.

Ένας επίγειος παράδεισος, που λάτρευε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, αν και τον επισκεπτόταν σπάνια τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του.

Αν και, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν από γνωστούς μεσίτες, το ακίνητο στην Πελοπόννησο ήταν υποθηκευμένο στις τράπεζες, τελικά βρέθηκε ο τρόπος να βγει προς πώληση από τους Christie’s International Real Estate.

Όσο για την τιμή πώλησης; Αυτή ανέρχεται στα 4.565.981 ευρώ.

Η σπάνια ιδιοκτησία, επιφάνειας 916 στρεμμάτων, βρίσκεται στην ακτή της Πελοποννήσου απέναντι από την Ύδρα.

Έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα, στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, στη νήσο Δοκό και στις Σπέτσες.

Όπως αναφέρει η Espresso, τα κτίσματα στην παραλία και ένας ξεχωριστός ξενώνας προσφέρουν συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, συνολικού εμβαδού 916 τ.μ.

Άλλα οικήματα έχουν χώρο για το προσωπικό και για τους εργάτες του κτήματος.

Σύμφωνα με την αγγελία των Christie’s International Real Estate, μπορεί να αξιοποιηθεί για κατασκευή ξενοδοχείου με χωριστές βίλες, να χρησιμοποιηθεί ως έπαυλη και χώρος κατοικίας μιας οικογένειας ή όπως είναι σήμερα, σαν ένα λιτό καταφύγιο μέσα στη φύση.

«Απλό και την ίδια ώρα πολυτελές, με μεγάλη φυσική ομορφιά και άπλετο χώρο, το ακίνητο αυτό είναι προορισμός από μόνο του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αγγελία των Christie’s International Real Estate,

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT