Δημήτρης Κοντόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ – Η δέκατη θέση είναι πολύ καλή»

24 Μαΐου 2021 16:15

Δημήτρης Κοντόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ - Η δέκατη θέση είναι πολύ καλή»

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος συνδέθηκε μέσω Skype με την Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται και σχολίασε τα αποτελέσματα της φετινής Eurovision.

Δημήτρης Κοντόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ – Η δέκατη θέση είναι πολύ καλή».

«Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ. Επειδή το κάνω αυτό αρκετά χρόνια, φέτος είχε πάρα πολύ καλά τραγούδια και εμείς κάναμε μια επιλογή τραγουδιού που θα μπορούσε να “μιλήσει” και στις επιτροπές και στο κοινό. Ήταν ένα τραγούδι μέσα στην εποχή και αυτό είδαμε ότι έχει τρομερή αποδοχή στο κοινό.

Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους σαν ομάδα. Η Στεφανία ήταν εξαιρετική. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι όμορφη, με επαγγελματισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μόνο καλά ακούμε εδώ. Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you. Αναλογιστείτε τι είχε να κάνει στη σκηνή»

Η συμμετοχή της Ιταλίας

«Ήταν ένα πολύ ορίτζιναλ πράγμα αυτό της Ιταλίας και ο κόσμος το εισέπραξε αυτό. Άρεσε το κομμάτι. Το βλέπαμε κι εδώ. Όταν έπαιζε γινόταν χαμός. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι θα κέρδιζε από προχτές. Η Αγγλία μετά από πολλά χρόνια έστειλε ένα αξιοπρεπές κομμάτι. Καμία χώρα δεν αξίζει να πάρει μηδέν, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός. Το μηδέν δεν είναι ωραίο για καμία χώρα. Κρύβει άλλα πράγματα».

https://streamable.com/kjpiq1