Δημήτρης Κοργιαλάς: «Για ποιον λόγο να έχει επαφή μαζί μου η Ευρυδίκη;»

19 Μαρτίου 2022 19:15

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Για ποιον λόγο να έχει επαφή μαζί μου η Ευρυδίκη;»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που βίωσε, τις κρίσεις πανικού. Επίσης αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Για ποιον λόγο να έχει επαφή μαζί μου η Ευρυδίκη;».

«Όποιο τραγούδι μου κι αν δεις, μετά από χρόνια βιώνω αυτό που λέω στο τραγούδι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω τραγούδι για τον γιο μου. Ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής στο διάστημα. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με το παιδί. Είναι καταπληκτικά. Χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί είσαι 24 ώρες το 24ωρο πάνω από ένα παιδί και αναγκάζεσαι να είσαι ‘Κέρβερος’.

Είχα γράψει το «χωρίς εσένα» για την Άννα Βίσση και τελικά το είπα εγώ. Παλαιότερα με παρεξηγούσαν πολύ τα media, υπήρχε ένα κυνηγητό, εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ». Δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί.. Το καταλαβαίνουμε αυτό και οι δυο γονείς. Βλέπουμε και την εξέλιξη του παιδιού ότι είναι η σωστή. Ερχόμαστε συνεχώς στην Αθήνα. Βλέπει τη μαμά. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και είναι μερικά πράγματα που υπερνικάνε τα πάντα». Πρόσθεσε σχετικά με την μετακόμιση στην Ναύπακτο και την σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

Η κατάθλιψη και τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή του

«Καθημερινά έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν. Ειδικά πιο παλιά με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Υπήρχε ένα κυνηγητό, εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που ακόμα και τώρα βλέπω ότι προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος. Είμαστε στο 2022».

Η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα

«Ήταν τρία χρόνια πολύ δύσκολα. Μετά από ένα έμφραγμα που έπαθε ο πατέρας μου, βίωσα κατάθλιψη. Απλά επειδή εγώ πάντα είμαι χαλαρός και δεν καταλαβαίνω τίποτα με χτύπησε λίγο άσχημα” εκμυστηρεύτηκε ενώ αναφερόμενος στις κρίσεις πανικού ανέφερε: “Πραγματικά είναι πολύ άσχημο. Νιώθεις ότι πεθαίνεις κάθε μέρα. Είχα δίπλα μου την πρώτη μου γυναίκα, τη Δήμητρα, η οποία δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με όλα αυτά που πέρασε».

Η σχέση του με την Ευρυδίκη

«Η Ευρυδίκη έχει δίκιο. Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει δίπλα στον άλλον για ποιο λόγο να έχεις επαφή; Κι όταν έχεις παντρευτεί κι έχεις έναν άλλον άνθρωπο δίπλα σου. Θα πάρει εμένα τηλέφωνο; Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ετοιμάζει τον νέο δίσκο του καθώς όπως δήλωσε έχει μιλήσει με δισκογραφικές εταιρείες από την Αμερική και τη Γερμανία.