Δημήτρης Κοργιαλάς: «Με τη Φωτεινή χωρίσαμε εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων»

Δημοσιεύθηκε: 13/02/2020 11:37
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Με τη Φωτεινή χωρίσαμε εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό του από τη Φωτεινή Ψυχίδου αλλά και για τον γιο του.
«Δεν φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ για αυτό τον χωρισμό. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς […] Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.
Μίλησε επίσης για το στενό δεσμό που έχει με το γιο του, αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του.
«Το πρώτο κλικ με τον γιο μου έγινε τη στιγμή που η νοσοκόμα το έβγαλε από μέσα και το έδωσε σε μένα! Με το που είδα τον μικρό, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, έκλαιγα πολύ. Νομίζω πως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας πρέπει να γελάνε ακόμα με τη συμπεριφορά μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη…» εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά συγκινημένος.
«Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι».
Να σημειωθεί ότι για το χωρισμό της είχε μιλήσει και η Φωτεινή Ψυχίδου λέγοντας ότι είναι δύσκολος και ότι φταίνε και οι δυο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT