Δημήτρης Κουσαθανάς: το who is who του συζύγου της Σάσας Μπάστα

5 Δεκεμβρίου 2018 18:09

Δημήτρης Κουσαθανάς. Κάποιοι τον έμαθαν απ’ τον γάμο της με τη Σάσα Μπάστα. Οι δυο τους έχουν ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι, ενώ το καλοκαίρι θα κάνουν και τον πολιτικό τους γάμο. Όπως γράφαμε χθες, σε συνδυασμό με τη βάφτιση της κόρης τους, Ρηνούλας – αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες. Ποιος είναι, όμως, ο εκλεκτός της καρδιάς της Σάσας; 

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες η Σάσα Μπάστα τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθανά.Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες η Σάσα Μπάστα τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθανά.

 

Η τραγουδίστρια επισημοποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά, καθώς είχαν ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι.Η τραγουδίστρια επισημοποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά, καθώς είχαν ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι.

Κατάγεται από την Μύκονο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί. Διατηρεί δική του ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ στενός του συγγενής είναι ο συνιδιοκτήτης του διάσημου beach bar Νammos, Κωνσταντής Κουσαθανάς.

Οσο για τον σύζυγο της Σάσας Μπάστα, εκείνος ονομάζεται Δημήτρης Κουσαθανάς και κατάγεται από την Μύκονο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Παράλληλα, είναι το «δεξί χέρι» γνωστού ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, έχοντας θέση υπευθύνου.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο που δούλευε γνώρισε και την Σάσα Μπάστα, καθώς έκανε μερικές εμφανίσεις εκεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, ο γοητευτικός businessman δραστηριοποιείται στο νησί των ανέμων διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε ως φιλική, όμως πριν από δύο χρόνια εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό που οδήγησε σε γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Κουσαθανάς -της γνωστής οικογένειας του νησιού- ξεκίνησε ως μπάρμαν, εργάστηκε σκληρά και κατάφερε γρήγορα να εξελιχθεί σε έναν πετυχημένο επιχειρηματία. Ιδού.

Παράλληλα είναι στενός συγγενής του συνιδιοκτήτη του διάσημου beach bar Νammos, Κωνσταντής.