Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο Μαθιός του «Σασμού», 8 χρόνια πριν

22 Ιουλίου 2022 14:29

Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο Μαθιός του «Σασμού», 8 χρόνια πριν

O Δημήτρης Λάλος είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς.

Μέσα από τα Instagram Stories του ο Μαθιός του «Σασμού» έκανε repost μια φωτογραφία που δημοσίευσε το fun club του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα από το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία αυτή είναι από τα γυρίσματα της ταινίας «Αισθηματίες» το 2014.

Δημήτρης Λάλος: Διακοπές με τη σύζυγο και το παιδί τους για τον Μαθιό

Άφησε για λίγο τα γυρίσματα στον Σασμό και είπε να απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης ο Δημήτρης Λάλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου, επίσης ηθοποιός, άφησαν στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Και βρέθηκαν με την κόρη τους στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχοντας καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δύο θέλουν να μιλούν μόνο για τα επαγγελματικά τους έχοντας… χτίσει τείχος προστασίας για τα προσωπικά τους. Απολαμβάνουν πλέον τις διακοπές τους και φροντίζουν να αναρτούν κάποια στιγμιότυπα, χωρίς να αποκαλύπτουν τον προορισμό τους.

«Με την Έλενα είμαστε μαζί επτά χρόνια. Η κόρη μας γεννήθηκε το 2017. Μεταξύ μας υπήρξε κι ένας σεβασμός κι ένας θαυμασμός ενώ ταυτόχρονα χτίζαμε και μια πιο στέρεη σχέση, ώστε να πούμε κάποια στιγμή ότι θα κάνουμε παιδί. Ήταν απόφαση, δεν έτυχε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τηλεοπτικός Μαθιός. Ο οποίος συνεχίζει στην απόλυτη επιτυχημένη σειρά του Alpha και για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο δεύτερος κύκλος του Σασμού ξεκινά με το… αριστερό για τον Μαθιό. Ο οποίος συλλαμβάνεται από τη αστυνομία. Στην αρχή πιστεύει ότι ο Μανόλης είπε όσα είδε στο βουνό για τον θάνατο του Στεφανή. Και πέφτει από τα σύννεφα όταν οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες για τον φόνο του Άγγελου.

Εκείνος ξέρει ότι είναι αθώος, αλλά περιμένει να δει τα στοιχεία που έχει η αστυνομία. Τελικά, μετά τη σύλληψη του Κώστα βγαίνει από τη φυλακή. Ο Μαθιός δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον φόνο του Άγγελου. Όμως η δολοφονία του Στεφανή δεν θα σταματήσει να τον κυνηγά μέχρι το τέλος της σειράς. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του ξαδέλφου του ή θα καταφέρει ο Σταματάκης να γλιτώσει τελικά για ένα φόνο που έκανε για τα μάτια της αγαπημένης του Βασιλικής;