Δημήτρης Λάλος: «Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο»

Δημοσιεύθηκε: 16 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Δημήτρης Λάλος: «Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο»

«Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο. Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Να είναι ο χαρακτήρας άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος. Να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και θετικότητα μέσα του».

Δημήτρης Λάλος: «Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο».

Είπε ο Δημήτρης Λάλος, σχετικά με τους λόγους που το έκαναν να δεχτεί να παίξει τον ρόλο του Μαθιού στον Σασμό.

Για τις τηλεοπτικές σειρές που έχει αρνηθεί στο παρελθόν είπε: «Θέλω αυτό που δημιουργώ να έχει μία ποιότητα όχι μόνο για μένα αλλά και γι αυτό που υπηρετώ, την τέχνη. Τα χρήματα… «παίζουν μεγάλο ρόλο. Αλλά να κάνεις πράγματα που συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

Έχει μια τετράχρονη κόρη την οποία λατρεύει

«Η σχέση μας είναι καταπληκτική. Από την πρώτη στιγμή γεννήθηκε είμαι πολύ ενεργός. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της. Να της μαθαίνω πράγματα, να μεγαλώνουμε μαζί. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους». Και… «θεωρεί ότι είναι πολύ φυσιολογικό να σταματούν τους γονείς της για μία φωτογραφία, όπως έκαναν οι περαστικοί το καλοκαίρι. Δε νομίζω ότι της κάνει εντύπωση». Η σύζυγός του είναι η Έλενα Μαυρίδου,σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Με τη σύζυγό μου τα συζητάω όλα. Με βοηθάει, με καθοδηγεί στη ζωή». Δήλωσε στο Happy day.