Δημήτρης Λάλος: η άγνωστη σχέση του Μαθιού από τον Σασμό με πρώην παίκτρια του Survivor! Η ταινία που έπαιξαν μαζί

Δημοσιεύθηκε: 23 Οκτωβρίου 2021 16:30
Δημήτρης Λάλος: η άγνωστη σχέση του Μαθιού από τον Σασμό με πρώην παίκτρια του Survivor! Η ταινία που έπαιξαν μαζί

O Δημήτρης Λάλος είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ο πρωταγωνιστής του Σασμού έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του στη σειρά του Alpha.

Δημήτρης Λάλος: η άγνωστη σχέση του Μαθιού από τον Σασμό με πρώην παίκτρια του Survivor! Η ταινία που έπαιξαν μαζί.

Ο Μαθιός έχει μακρά πορεία στην υποκριτική. Αυτό που δεν ξέρετε είναι η άγνωστη σχέση του με πρώην παίκτρια του Survivor.

Αιφνιδιαστήκατε; Κι όμως ο Δημήτρης Λάλος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία που έπαιζε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Όταν η τελευταία δεν ασχολούνταν τόσο πολύ με τη δημοσιογραφία, αλλά δοκίμαζε τις δυνάμεις της στην υποκριτική.

Η ταινία λέγεται «Οι αισθηματίες» και εκείνη είχε υποδυθεί την πόρνη.

Advertisement

«Η συνεργασία μου με τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο που δεν ήξερε κανείς μέχρι σήμερα και είναι η πρώτη φορά που μιλάω γι΄αυτό ήταν εξαιρετική. Ήταν το 2014 όταν μου είχε μπει το μικρόβιο να γίνω ηθοποιός -γιατί είχε γίνει και αυτό εννοείται εκτός από την δημοσιογραφία- και είχα παίξει στην ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη «Οι αισθηματίες» και πρωταγωνιστές τότε ήτανε ο Δημήτρης Λάλος μαζί με τον Φραγκούλη.

Ήτανε εξαιρετική εμπειρία πραγματικά ήτανε μία ταινία κινηματογράφου -που για πρώτη φορά έκανα κινηματογράφο- και υποδυόμουν μία πόρνη (Γέλια). Και όμως! Ήτανε μία πολύ ωραία εμπειρία», είπε στο gossiptv. Όσο για τον Δημήτρη Λάλο ανέφερε:

«Ο Δημήτρης Λάλος ο οποίος σαρώνει με τον Σασμό αυτή τη σεζόν και είναι μια σειρά που παρακολουθώ φανατικά, ήταν εκπληκτικός μαζί μας. Ήτανε πάρα πολύ καλός γιατί ήξερε ότι εμείς ήμασταν τα new entry παιδιά που μπαίναμε στο χώρο και ήθελε να μας στηρίξει και θυμάμαι που μου είχε πει χαρακτηριστικά «εσύ σίγουρα δεν έχεις καμιά ιδέα; Έχεις εμπειρία!», γιατί είδε ότι γενικότερα ήμουνα πάρα πολύ άνετη στο κομμάτι αυτό!

Μάλιστα λίγο πιο πριν είχα παίξει σε μια σειρά που προοριζόταν για το MEGA και λεγόταν Sexy Pistols. Εν τέλει αυτή η σειρά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ήταν τότε την περίοδο με την οικονομική κρίση. Η ταινία είχε πάει μέχρι και την Ρωσία και είχαμε πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές. Στην Ρωσία δε θυμάμαι και σε ποια θέση βγήκαμε για να με ειλικρινής. Στην avant premiere γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας καλύτερα, τα είπαμε, μου είχε πει θυμάμαι κιόλας «συγχαρητήρια» και ο Φραγκούλης. Ήταν και η κόρη της Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη.».

Advertisement