Δημήτρης Λάλος: η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 09:00

Δημήτρης Λάλος: η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

Ο Δημήτρης Λάλος εκτός από συνεπής στα γυρίσματα του Σασμού που ξεκίνησαν εντατικά, είναι κι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας

Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος μαζί με την κόρη του βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς θρίλερ του ΑΝΤ1+, Σώσε με. Στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Μάλιστα, η Λίλα Μπακλέση τους φωτογράφησε σε μια τρυφερή στιγμή, όπου η μικρή είναι στην αγκαλιά του μπαμπά της. Ενώ παρακολουθούν τα γυρίσματα.

Το Σώσε Με, είναι μια crime σειρά οκτώ 50λεπτων επεισοδίων με έντονα τα στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ

Η οποία βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας του Δημήτρη Σίμου.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τη Δανάη Σκιάδη και την Έλενα Μαυρίδου. Η σειρά “Σώσε Με” γυρίζεται ήδη στην Κομοτηνή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τον Νοέμβριο του 2022.

Η υπόθεση

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή… Επίσης πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.