Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους

Συντάκτης: Newsroom

22 Απριλίου 2024 17:30

Τι κι αν χώρισαν πρόσφατα από τους συζύγους τους, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως μαθαίνουμε από το περιοδικό Down Town Κύπρου, σχεδόν κάθε μέρα είναι μαζί, κι όχι μόνο στα γυρίσματα του σταθμού αλλά και στο σπίτι του ηθοποιού, στα Πετράλωνα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο ηθοποιοί αρχικά ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι και φαίνεται ότι υπήρχε αυτή η φλόγα μεταξύ τους που τους έφερε κοντά και στην πραγματικότητα.

Πάντως οι εικασίες ότι Βασιλική και Μαθιός από τον «Σασμό» είναι μαζί και εκτός πλατό, το οργιάζουν εδώ και καιρό μετά και από αρκετές κοινές τους εμφανίσεις ενώ υπενθυμίζουμε ότι χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα με τους συζύγους τους.

ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΛΟΣ

Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη κανείς

Παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα και οι φήμες έχουν αρχίσει και λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις, κανένας από τους δύο ηθοποιούς του «Σασμού» ούτε από τους συζύγους τους, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις, προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν, όσα ακούγονται για τα φημολογούμενα διαζύγιά τους και τη μεταξύ τους σχέση.