Δημήτρης Λιγνάδης: Κόλαφος η απόφαση του δικαστηρίου! Ένοχος για δύο βιασμούς

13 Ιουλίου 2022 12:38

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στα όσα έχει ακούσει από τον Αλέξη Κούγια.

Καταπέλτης ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίον τον καταδίκασε και για  τους 2 απο τους 3 βιασμούς

Στο δικαστήριο βρίσκονται ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Ιω. Λιγνάδης και η φίλη του Ελ. Κούρκουλα. Στο προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας βρίσκονται αρκετοί πολίτες που θέλησαν να πληροφορηθούν την απόφαση, όπως και οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου, Κρίτων Αρσένης και Κλέων Γεωργιάδης.

Το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά και θα αποφασίσει εάν θα αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε συλληφθεί περίπου πριν από ενάμιση χρόνο όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ορυμαγδός καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς.

Ήταν τέτοιος ο χείμαρρος των καταγγελιών και των αποκαλύψεων που το Υπουργείο Πολιτισμού αναγκάστηκε να τον καθαιρέσει από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θέση η οποία του είχε δωθει με απευθείας ανάθεση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυριζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πως όλα όσα καταγγέλλονται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι ψεύδη που στόχο μόνο έχουν την συκοφάντηση και την σπίλωση του ονόματός του αλλά και του καλλιτεχνικού του έργου.

Μάλιστα σε μία από τις καταθέσεις του είχε Αναφέρει ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που οργάνωσε όλα αφού οπως ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης ζήλευε το καλλιτεχνικό του ταλέντο