Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί μιλάει πρώτη φορά στην κάμερα για την υπόθεση

19 Μαρτίου 2022 15:12

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί μιλάει πρώτη φορά στην κάμερα για την υπόθεση

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Αλί, ο 27χρονος άντρας που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί μιλάει πρώτη φορά στην κάμερα για την υπόθεση

«Εντάξει, καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη και σήμερα δεν έδωσε πολλά περιθώρια στην υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη να πει αυτά που είπε και την προηγούμενη φορά. Λογικό είναι ο Αλέξης Κούγιας να υποστηρίζει ότι λέω ψέματα. Προσπαθεί να σώσει τον πελάτη του.

Μετά από τόσα χρόνια η υπεράσπιση του Λιγνάδη δεν μπορεί να θάψει όσα έχει κάνει. Έχουμε στα χέρια μας στοιχεία από τις δικογραφίες, με φωτογραφίες ανηλίκων από το τηλέφωνο του κατηγορούμενου. Αν μπορούσα να του μιλήσω, δεν θα του έλεγα τίποτα».

«Δεν έχω φοβηθεί, έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία και ήρθε η ώρα να τελειώσει όλο αυτό. Έχω ξεκινήσει έναν “πόλεμο” με κάποιον που ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα στη φόρα εδώ και χρόνια.

Έκανα την πρώτη μήνυση, αφού η δική μου υπόθεση δεν ήταν παραγεγραμμένη και μπράβο στα παιδιά που βγήκαν και λένε την αλήθεια».

Φίλιππος Σοφιανός: «Είχα ακούσει ότι ο Λιγνάδης έχει αδυναμία στα αγοράκια»

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν σήμερα (18-3) καλεσμένος στο «Πρωινό». Ο ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τις σημερινές δίκες τους.

«Προφανώς η δράση του Πέτρου ήταν πλούσια. Δεν γίνεται ξαφνικά να εμφανίζονται άνθρωποι στο δικαστήριο ό,τι τους έρθει στο κεφάλι.

Υπάρχει αποχρών λόγος να το κάνουν. Κατά συνέπεια αυτό δείχνει ένα στίγμα, ένα μήκος κύματος. Δεν στέκεται η αντιπαράθεση του Πέτρου ότι το έκαναν αυτό γιατί ήθελαν να συνάψουν ερωτική σχέση μαζί του και εκείνος δεν ήθελε. Να συμβεί σε μια περίπτωση, σε δύο…» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ανθρώπους να θέλεις να γκρεμίσεις και να εφεύρεις τέτοια πράγματα από το κεφάλι σου».

Είχε ακούσει ποτέ ο ίδιος πράγματα; Ειλικρινά όχι. Είναι πραγματικά αυτό που λες ‘πέφτω από τα σύννεφα’.

Όταν φτάνει ένας άνθρωπος να βγει δημόσια και να καταγγείλει κάτι, το πράγμα θέλει πολύ σεβασμό. Είναι ζόρικο πράγμα και ειδικά σε τέτοια πράγματα.

O κόσμος τα κακοβλέπει τα θύματα. Η περιρρέουσα αντίληψη του κόσμου είναι «Τα ‘θελε ο κ.. σου». Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Αυτή η νοσηρότητα που περιφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι θλιβερή».

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε:

«Για αυτόν είχα ακούσει ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια. Το ξέραμε αυτό ότι είχε αδυναμία στα αγοράκια.

Ήταν απορίας άξιο πως ήταν διευθυντής στη σχολή του Εθνικού. Ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος.

Σημασία έχει ότι ένας άνθρωπος που είναι συστημικός δικάζεται από το ίδιο το σύστημα. Ήδη ο Κούγιας την έχει ξεφτιλίσει τη δίκη».