Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μια δύσκολη γέννα»

Συντάκτης: Newsroom

24 Νοεμβρίου 2022 13:29

Δημήτρης Μακαλιάς: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Ένα 24ωρο σχεδόν από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, ο Δημήτρης Μακαλιάς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σε μία ιδιαίτερη έναρξη παρέα με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες του.

Ο ηθοποιός, πιο ευτυχισμένος από ποτέ, δέχτηκε τις ευχές της ομάδας.

«Κι εμένα μου λείψατε πολύ. Με συγκινήσατε χθες πολύ. Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στο OPEN γιατί μου έστειλαν κι ένα υπέροχο δώρο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Φοβερή εμπειρία, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανούλες. Θεωρούσα ότι αυτή τη φορά δεν θα συγκινηθούμε τόσο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα συγκινηθήκαμε πολύ, γιατί ήταν μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μία δύσκολη γέννα. Αυτά που είδατε ήταν αφότου γέννησε η Αντιγόνη. Είμαστε πάρα πολύ καλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς συγκινημένος.

«Να πω και κάτι άλλο επειδή έχουμε πει πολλά εδώ εκ του ασφαλούς από το τραπέζι για τους μπαμπάδες, τις μαμάδες, «όχι, είναι γονείς». Όχι. Είναι η μαμά, είναι ο μπαμπάς και είναι άλλο. Μην τα εξισώνουμε όλα. Είμαστε γονείς για τα χαρτιά, για τα τυπικά, για άλλα πράγματα. Αυτό που ζει η μαμά» κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της

Αντιγόνη Ψυχράμη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Το χαρμόσυνο γεγονός μετέδωσε η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες του ηθοποιού να στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους στον Δημήτρη Μακαλιά.

Λίγο αργότερα, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, έχοντας αγκαλιά την νεογέννητη κόρη της.

«Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…» έγραψε η Αντιγόνη Ψυχράμη.