Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ είναι σαν να τρως προφιτερόλ με σαρδέλα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 11:26

Ο Δημήτρης Μπάσης παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα, όπως τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην καριέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το μεγαλύτερο «χαστούκι» και την τραπ που χαρακτήρισε ως «προφιτερόλ με σαρδέλα»!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής πορείας του, ενώ αποκάλυψε το πραγματικό όνομά του.

«Το 1993 κατέβηκα με ωτοστόπ στην Αθήνα για να με ακούσουν ο Κραουνάκης με την Πρωτοψάλτη. Το όνομά μου είναι Μπίμπασης και το κάναμε Μπάσης αλλά δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου για τέσσερα χρόνια δεν με άκουσε πουθενά, ήρθε για πρώτη φορά όταν ήμουν με την Αλέξιου και τον Νικολόπουλο», ανέφερε αρχικά ο Μπάσης.

Όσο για το ποια απώλεια τον σημάδεψε, τόνισε: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι στη ζωή μου», αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Οι ‘Ψίθυροι Καρδιάς’ ήταν μια μεγάλη επιτυχία αλλά με προσγείωσε απότομα ο Χρήστος Νικολόπουλος. Είχα πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές στην καριέρα μου. Από το 1997 νιώθω ότι προσπαθώ συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Εν συνεχεία, ρωτήθηκε ε ποιες συνεργασίες είπε «ναι» και σε ποιες «όχι» και τοποθετήθηκε ως εξής: «Βεβαίως και θα έκανα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο ή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου».

Διαφορετική γνώμη ωστόσο έχει ο Μπάσης για την τραπ μουσική, για την οποία έχει αρνητική άποψη καθώς εκτιμά ότι προάγει τη βία».

«Αν θα έκανα τραπ τραγούδι; Προφιτερόλ με σαρδέλα θα έτρωγες εσύ; Ο στίχος της τραπ μιλάει για βία, έξω από τη δική μου κουλτούρα», είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

«Εάν ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αλλά δεν έχει φωνή, θα τον αποτρέψω αν είναι χάλια, γιατί να ξεφτιλίζεται το παιδί;», είπε κλείνοντας μιλώντας για τον γιο του και για την επιλογή του να ασχοληθεί με τη μουσική.