Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Με δική τους εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 21:12

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από το MasterChef επιστρέφουν τηλεοπτικά με δική τους εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, οι δύο σεφ που την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν με το «Happy Day» στον Alpha, θα αναλάβουν εκπομπή μαγειρικής, η οποία προορίζεται για το νέο πρόγραμμα του Action 24.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια συμμετοχής τους στον τέταρτο κύκλο του MasterChef.

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Αποκαλύπτουν πόσα χρήματα έπαιρναν στο MasterChef

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Αποκαλύπτουν πόσα χρήματα έπαιρναν στο MasterChef

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στο MasterChef.

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Αποκαλύπτουν πόσα χρήματα έπαιρναν στο MasterChef

Μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής ερωτεύτηκαν και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και μάλιστα, έχουν συνεργαστεί και σε πραγματική κουζίνα.

Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε το ποσό που λάμβανε από το MasterChef κατά τη συμμετοχή του.

«Παίρναμε κάτι σαν βασικό μισθό και λίγο πιο κάτω», ανέφεραν.

Όσο για τη γνωριμία τους, είπαν: «Δεν ήμασταν ζευγάρι και πριν το παιχνίδι, όπως λένε. Είχαμε απλά, έναν κοινό φίλο. Ήταν έρωτας που περνάει από το στομάχι». Συμπλήρωσαν μάλιστα, πως δεν θα ξαναπήγαιναν μαζί σε ριάλιτι.

Για εκείνους που μίλησαν αρνητικά για τη συμπεριφορά που τηρούσαν σαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του MasterChef, λένε: «Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τη δημοσιότητά μας για να φανούν εκείνοι».

Η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε στους τσακωμούς τους. Όσο για το αν έχουν χωρίσει ποτέ, δήλωσε: «Μαλώναμε με τον Δημήτρη, εκείνος ήταν στην κουζίνα και εγώ στην κρεβατοκάμαρα και τον έκανα unfollow».

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Κινούνται νομικά κατά του Διονύση Πρώιου

O Διονύσης Πρώιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού Μπέλλου και Μαρίας Μπέη μέσα στο σπίτι του MasterChef ενώ έμαθε κιόλας ότι μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Μετά την είδηση πως αποχώρησαν από το Happy Day λόγω οικονομικών θεμάτων, ο πρώην παίκτης δήλωσε πως δεν λέει ψέμματα, ενώ δεν το λέει κανείς με κακία, αφού είναι ζευγάρι και υπήρχε και μέσα στο σπίτι.

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως μπορεί να κινηθούν νομικά, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «Μα τι να κινηθούν νομικά; Εγώ δεν έχω πει τίποτα παρά μόνο πράγματα που έχει συμβεί και δεν έχω προσβάλλει κανέναν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Λένη, λέγοντας πως γελάει με το όλο γεγονός. Και ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος έχει κάνει πολλά μέσα στο παιχνίδι και καλό είναι να μην μιλάει.