Δημήτρης Ουγγαρέζος: αφήνει τη Φαίη Σκορδά για τη Ναταλία Γερμανού; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

23 Μαΐου 2021 09:00

Οριστικό: ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Οι ηχηρές μεταγραφές και αλλαγές στα κανάλια, συνεχίζονται δυναμικά. Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι θα έχουμε μία μεταγραφή που θα συζητηθεί. Όχι μόνο λόγω του προσώπου αλλά και από το γεγονός ότι θα αφήσει τη Φαίη Σκορδά για τη Ναταλία Γερμανού. Υπό κάποιες προϋποθέσεις πάντως.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Κι ενώ όλα δείχνουν πως οι δύο τελευταίοι συνεχίζουν κανονικά τη νέα σεζόν, ο Ουγγαρέζος δύσκολα θα μείνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, ο παρουσιαστής είναι πολύ προβληματισμένος τον τελευταίο καιρό. Όπως πιστεύει και θεωρεί ο ίδιος, ο ANT1, αλλά και η εκπομπή “Το Πρωινό” δεν του έχουν προσδώσει την αξία που του αρμόζει. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια, χωρίς να υπάρξουν συζητήσεις για τη δική του εκπομπή στο κανάλι ή έναν πιο κεντρικό ρόλο σε αυτό.

Ναταλία Γερμανού για την Ελένη Φουρέιρα: «Εγώ έχω πει την άποψη μου... ίσως είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί μαζί της»

Φαίνεται λοιπόν πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται σοβαρά να αφήσει το Πρωινό, αλλά και τον ANT1.

Και μάλιστα φλερτάρει με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Φυσικά, η επιθυμία του αυτή δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί τόσο απλά.

Ο Κώστας Τσουρός, που βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από το MEGA. Μόνο εάν οι συζητήσεις αυτές καρποφορήσουν και ο τελευταίος φύγει τελικά από την εκπομπή, θα ανοίξει ο δρόμος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προς το Καλύτερα Δεν Γίνεται.

Μέχρι τότε, όλα βρίσκονται στον αέρα για τον παρουσιαστή, ο οποίος επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Η μεταγραφή του από το Πρωινό ANT1 στον ALPHA είναι ανοιχτή. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κάνει ήδη γνωστή την επιθυμία του αυτή στα πλατό του ANT1.