Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν εμφανίζεται συχνά στην εκπομπή «Ελένη»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Νοεμβρίου 2022 10:06

O Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν εμφανίζεται, πλέον, τόσο συχνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν φαίνεται πολύ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συχνά μπαινοβγαίνει στον «αέρα» της εκπομπής;

Κληθείς να σχολιάσει τι συμβαίνει, ο Ουγγαρέζος σημείωσε: «Εδώ είμαι, στην Ελένη, στο MEGA, αυτό ισχύει! Η εκπομπή είναι έτσι που, ανάλογα με τη θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Ήμουν μια χαρά σήμερα, δεν ξέρω αν με απολαύσατε»!

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι είναι έτσι η θεματαλογία της εκπομπής, είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει… Φυσικά και είναι μια συμφωνία που είχε γίνει εξαρχής».

Ο Ουγγαρέζος με τον τρόπο αυτό έβαλε τέλος σε φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα στη συνεργασία του με τη Μενεγάκη, για την οποία πρόσφατα είχε σημειώσει: «Είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Ετοιμάζουμε και πράγματα. Όχι μόνο είμαστε πολύ καλά, αλλά πάμε και παρακάτω. Θα κάνουμε και διάφορα πράγματα τώρα».

Παλαιότερα είχε πει στο «Secret» συγκρίνοντας τη Μενεγάκη με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες: «Έτσι όπως είναι σήμερα, είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη μετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα.

Η δουλειά μας στην ‘Ελένη’ αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους. Και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι ‘Ελένες’. Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης. Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά!».