Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφτασα σε σημείο να κινηθώ νομικά, παραβίαζε τα δικαιώματά μου»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 10:15

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό για το οποίο αναγκάστηκε να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνη.

Ο παρουσιαστής δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα σε τι ακριβώς αναφέρεται πάντως ήταν ιδιαίτερα περιγραφικός στο γεγονός ότι η κατάσταση στην οποία τον έχει φέρει κάποιος μέσα από τον χώρο των media τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια νομική για να απαλλαχθεί από όλα αυτά που ζούσε

«Δοκίμασα να μη δίνω σημασία… δε γινόταν, δοκίμασα να παίρνω τηλέφωνα… δεν έπιασε… Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω. Το ταΐζω στον εαυτό μου. Στην αρχή θα στεναχωρηθώ, το ζω ρε παιδί μου και μετά σιγά σιγά μου περνάει και συνεχίζω.

Έφτασα σε ένα σημείο να κινηθώ νομικά, όχι για τον χώρο. Ήταν κάτι το οποίο παραβίαζε τα κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα δικαιώματά μου. Δεν αφορούσε καν τα media, ήταν μέσα από τα media όλο αυτό που είχε συμβεί, αλλά είχε να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όμως, επειδή θέλω να τα αφήνω να περνούν και δεν θέλω να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση -γιατί αυτό ήταν μονόδρομος, θα καταδικαζόταν ο άνθρωπος- λέω ασ’ το, δεν πειράζει»