Δημήτρης Ουγγαρέζος εναντίον Δημήτρη Παπανώτα: Ένας νεος τηλεοπτικός πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 12:10

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά»

Ένας νέος τηλεοπτικός πόλεμος ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Δημήτρη Παπανώτα μόλις ξεκίνησε από τις δηλώσεις του πρώτου στην πρωινή εκπομπή του Οpen.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Ανδρέα μικρούτσικο και τον Γρηγόρη γκουντάρα στην πρωινή εκπομπή του open και την Ελένη Τσολάκη που προκάλεσαν άγριο πόλεμο ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές του Alpha

«Δεν θέλουμε όμως να κάνουμε συνέντευξη. Να το κάνουμε ωραία στο στούντιο. Από το Open είστε; Αγαπημένοι μου όλοι κι αγαπημένη μου η Ελένη. Μην το κάνουμε αυτό τώρα, δεν είναι… Ο Παπανώτας; Θα έρθω κανονικά με τιμές.

Όχι κανένα λόγο για την Ελένη Μενεγάκη. Είμαι χαρούμενος πολύ. Να είστε καλά, θα έρθω να τα πούμε από κοντά».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε απαντήσει στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη γκουντάρα στα όσα είπαν στον αέρα της εκπομπής σούπερ Κατερίνα

«Δεν ξέρω τι έπαθαν. Ρωτήστε τους γιατί αφηνίασαν. Με κάλεσαν στην εκπομπή τους για μια δήλωση και μετά με έβριζαν. Ήταν ύβρις. Νούμερο, μικρόψυχος, τοξικός. Ειλικρινά κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε; Δεν ήταν στα καλά τους; Είχαν κακοκοιμηθεί; Κανένα πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε ως όφειλε;» είπε αρχικά και συνέχισε: «Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή… την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Πραγματικά λυπάμαι; Ή θα πεις ου γαρ έρχεται μόνο ή ρε φίλε εβδομήντα έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό; Το κανάλι θα έπρεπε να με προστατεύσει… Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το Star»