Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια άλλη τηλεόραση»

Συντάκτης: Newsroom

21 Αυγούστου 2022 09:10

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια άλλη τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και τον τρόπο που στήνεται καθημερινά η εκπομπή ξεκινώντας από πολύ νωρίς το πρωί

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην Σπυριδούλα Τριάντου για το Secret και έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega. Ενώ σχολίασε   τη θέση της ανάμεσα στις άλλες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε συγκρίνοντας την Ελένη Μενεγάκη με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες:

«Έτσι όπως είναι σήμερα, είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη μετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα».

«Η δουλειά μας στην «Ελένη» αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους. Και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι «Ελένες». Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης. Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά! Ξυπνάμε την ίδια ώρα περίπου, έχουμε μιλήσει γύρω στις 06:30 και έχουμε μια σκαλέτα και εσύ πασάρεις και μιλάς σαν να είναι μια χορογραφία, που ξέρεις που μπαίνεις, τι λες, πόσο μιλάς. Όλο αυτό είναι μια παράσταση που το σενάριο το φτιάχνει η Ελένη Μενεγάκη με την Ελένη Γελαλή».

«Φυσικά και θα ήθελα να έχω μέλλον με την Ελένη. Για να το χαρείς αυτό, θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου». Είπε χαρακτηριστικά  ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον τρόπο που δουλεύουν όλοι με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA.