Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Καμιά φορά διαβάζω τα μηνύματά μου με τον Παντελίδη…»

21 Μαΐου 2022 11:15

O Δημήτρης Ουγγαρέζος κρατάει ζωντανή την ανάμνηση του Παντελή Παντελίδη, με τον οποίον υπήρξαν φίλοι και μίλησε με συγκινητικά λόγια για εκείνον.

Ο παρουσιαστής του MEGA, Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στον αξέχαστο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, μέσα από την εκπομπή «Ελένη». Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως το αγαπημένο του τραγούδι από εκείνον είναι το «Παραμυθιάζομαι».

Μετά την ολοκλήρωση αφιερώματος στον καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2016, ο δημοσιογράφος πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Το κλειδί ήταν η αλήθεια του. Αν έπαιρνες τα τραγούδια και τα ανέλυες μουσικά δεν ήταν κάτι φοβερό. Ωστόσο, πέρναγαν κατευθείαν στην καρδιά σου όπως εκείνος έγραφε

Θα περίμενες από αυτόν τον άνθρωπο να έχει συγκεκριμένο λεξιλόγιο και να γράφει με συγκεκριμένο τρόπο. Ακριβώς λοιπόν με αυτό το λεξιλόγιο κατάφερνε να γράφει ποιητικά. Γιατί έγραφε βιωματικά και μέσα από την ψυχή του. Για αυτό είχαν μεγάλη επιτυχία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρούσε μαζί του καθώς και στον τρόπο με τον οποίον κρατάει ζωντανή τη μνήμη του: «Εμένα είναι φίλος μου. Ακόμη τον θεωρώ μέσα μου… Καμιά φορά βλέπω τα μηνύματά μας. Δεν μίλησα τότε γιατί ένιωσα πολύ θόρυβο και δεν ήθελα. Δεν έχω ανεβάσει ποτέ μια φωτογραφία μαζί του. Τόσα χρόνια μετά ακόμα ακούμε τα τραγούδια του», τόνισε.

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις του, ο Ουγγαρέζος στάθηκε στην τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο Παντελίδης. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Παντελής είχε μια μπάντα από κρουστά και πνευστά. Έπεφτε σιγή στο μαγαζί και όταν ακουγόταν η εισαγωγή από το τραγούδι ‘Δεν ταιριάζετε σου λέω’ σηκωνόταν όλο το μαγαζί στον αέρα!

Να, το λέω και ανατριχιάζω. Όλο το μαγαζί. Όποιος κι αν ήταν μαζί του. Η Πάολα, ο Πλούταρχος, όποιος και αν ήταν μαζί του… Πάντα χαιρόταν αυτό που έκανε και είχε έναν καλό λόγο για όλους. Αλήθεια, δούλευε μέχρι το πρωί και δεν σταματούσε αν ο κόσμος δεν έφευγε από το μαγαζί».