Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν κάνω unfollow είμαι εγώ ο κομπλεξικός»

Συντάκτης: Newsroom

30 Νοεμβρίου 2022 18:00

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν κάνω unfollow είμαι εγώ ο κομπλεξικός»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τηλεοπτικά τα unfollow και block που έχει κάνει κατά καιρούς στο instagram.

Αφορμή στάθηκε το θέμα της εκπομπής με τα συνεχόμενα unfollow του τράπερ Snik: «Έμαθα ότι κάποιοι λέει κάνανε τα δικά σου… Έμαθα κάτι εκεί με τα unfollow – follow», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Και απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Α ναι, ο Ουγγαρέζος όταν τα κάνει είναι κομπλεξικός, όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι καλοί τράπερς». Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια στο πλευρό του συνεργάτη της.

Παρουσιάζοντας το θέμα με τον Snik ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επανέλαβε: «Όταν ο Ουγγαρέζος το παιδί του λαού, ο άνθρωπος να πούμε ο πηγαίος κάνει block, λέτε α, ου, κομπλεξικέ, όταν τα κάνει ο Snik ο τράπερ από την Κηφισιά λέτε α, ου τι ωραίος που είσαι!» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η οποία δεν φαίνεται να είναι ιδανική.

Τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με το πλάνο του σκηνοθέτη να τη δείχνει να σηκώνεται από το τραπέζι.

Μέχρι και το τέλος της στήλης του Ουγγαρέζου, δεν υπήρξε ξανά κοινό πλάνο. Η παρουσιάστρια επέστρεψε και η συνύπαρξή τους στον «αέρα» διήρκησε μόλις επτά δευτερόλεπτα. 

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν, η τελευταία φέρεται να ενοχλήθηκε καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ουγγαρέζο συζητούσε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Ουγγαρέζος ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν».

Η Σκορδά, από την πλευρά της, κατέστησε σαφές πως ουδέποτε υπήρχε κρούση για συνεργασία με τον Ουγγαρέζο, λέγοντας στην εκπομπή της: «Είναι ανήθικο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ».

Σε μια από της επόμενες εκπομπές, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλεσε τον Ουγγαρέζο «παρουσιαστή», αφού καθόταν στη θέση της Μενεγάκη. «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ», τόνισε εκείνος.

Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα που η Μενεγάκη βρισκόταν στον Alpha, ο Ουγγαρέζος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της και μίλησε για τη συνεργασία του στο «Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Τις δύο φορές που σε έχω βάλει εδώ απέναντί μου (ως καλεσμένο) έχω περάσει πολύ ωραία και νομίζω και ο κόσμος», είχε πει η Μενεγάκη.

Δύο χρόνια αργότερα η Μενεγάκη είχε αποκαλύψει την επιθυμία τους να συνεργαστούν στην εκπομπή της. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο ο Ουγγαρέζος είχε ανανεώσει με τον ANT1 για το «Πρωινό» με τη Σκορδά.

«Έχει δυο χρόνια να έρθει και όχι τίποτα άλλο, πολύ καλά πήγε, έκλεισε στη Φαίη. Ρε άτιμε έκλεισες στη Φαίη. Εμένα όμως γιατί; Πραγματικά ήθελα να δουλέψουμε μαζί, μπράβο Φαίη» έλεγε η Μενεγάκη…