Δημήτρης Παντζόπουλος: Ο «άγνωστος» πατέρας του Ματέο που λατρεύει η Μενεγάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2022 21:00

Ο Δημήτρης Παντζόπουλος, πατέρας του Ματέο και πεθερός της Ελένης Μενεγάκη φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία, ενώ αποφεύγει την έκθεση στη δημοσιότητα.

Ο Δημήτρης Παντζόπουλος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκτήσει ισχυρή οικονομική επιφάνεια.

Τρέφει μεγάλη αδυναμία στον γιο του Ματέο Παντζόπουλο και στην οικογένειά του και βρίσκεται πάντα κοντά τους. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος προστατεύει την ιδιωτική του ζωή. Επιθυμία του είναι να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, δεν υπάρχουν φωτογραφίες του που να έχουν διαρρεύσει.

Διατηρεί εξαιρετική σχέση με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα κάποτε αναφέρθηκε σε εκείνον από τον «αέρα» τηλεοπτικής της εκπομπής. Ήταν παραμονή της γιορτής του Αγίου Δημητρίου και η παρουσιάστρια είπε: «Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε, θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα…».

Σημειώνεται ότι σημαντική περιουσία έχει και η μητέρα του Παντζόπουλου. Πρόκειται για τη Λιλίκα Παντζοπούλου. Είναι κόρη του βιομηχάνου Ελευθέριου Μαντζίκα, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της «Μίσκο» και της Μαρίνας Ντίσκου.

Ο πατέρας της ανέλαβε την εταιρεία ζυμαρικών το 1962 και κατάφερε να την… εκτοξεύσει και να την καταστήσει μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες στην Ελλάδα. Διαθέτει οικονομική άνεση, η οποία της επιτρέπει να ζει άνετη ζωή στην αγαπημένη της Άνδρο, όπου κατοικεί μόνιμα.

Αγαπάει πολύ τη φωτογραφία και ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο με το χόμπι της. Είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και έχει δημοσιεύσει πολλά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της γνωριμίας τους, η Μενεγάκη και η πεθερά της δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πιο κοντά. Πλέον, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και χαρακτηρίζονται από αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.