Δημήτρης Παπάζογλου: «Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό»

23 Μαρτίου 2022 09:50

Δημήτρης Παπάζογλου: «Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό»

Ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε στο The 2night Show, χθες το βράδυ, για την πολυετή καριέρα του, ενώ ξεδίπλωσε πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρθηκε σε στιγμές της ζωής του που τον σημάδεψαν.

Δημήτρης Παπάζογλου: «Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό».

Δήλωσε πως είναι κλειστός χαρακτήρας

«Είμαι μοναχικό και συντηρητικό πλάσμα. Το 2000 το παράπονο μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα τα χρήματα που άξιζα. Ο λόγος είναι ότι ήμουν μόνος μου. Το 80′ το μεγάλο όνομα ήταν ο Φώτης Μεταξόπουλος. Δεν ήμουν σνομπ. Ήμουν αυστηρός, δεν μιλούσα άσχημα, νευρίαζα αλλά δεν έβριζα».

Η περίοδος που δέχτηκε bullying

«Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και με φώναζαν έτσι. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay. Έλεγαν για φρούτα κι άλλα. Τελικά είχα μια εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς είμαι. Θυμάμαι σε έναν του την είχα δώσει στη μούρη, που με είχε ξεφωνήσει. Δεν το ανεχόμουν. Για αυτό δεν ήθελα ποτέ να δίνω δικαιώματα και να με σέβονται».

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις

«Πάντα είχα ένα κόμπλεξ ότι επειδή ξέρω ότι το κοινό που εμφανιζόμουν ήταν οικογενειακό και δεν ήταν προχωρημένο. Έπρεπε να είμαι σοβαρός και τη σοβαρότητα αυτή ήθελα να την εκπέμπει και η δουλειά και η ζωή μου». Με θεώρησαν αντιπαθή γιατί φαινόμουν απόμακρος, Ήταν για λόγους αυτοσυντήρησης. Είμαι ένα μοναχικό πλάσμα και συντηρητικό».

Από την δουλειά του δεν έβγαλε αρκετά χρήματα

«Μετά από μία δεκαετία έβγαλα χρήματα από το επάγγελμά μου. Το παράπονό μου ήταν ότι δεν πληρώθηκα αλλά πλήρωσα την καριέρα μου γιατί δεν είχα ανθρώπους να με στηρίζουν».

Η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Εύθυμη χήρα» το ΄80 του έκοψε τη φόρα επαγγελματικά

«Μετά την παράσταση δεν χτύπησε το τηλέφωνο, σαν να με τιμώρησαν γιατί τότε ήταν το κατεστημένο ο Φώτης Μεταξόπουλος και ξαφνικά εμφανίστηκα εγώ».

Έχει συνεργαστεί στο εξωτερικό με κορυφαία ονόματα της Τέχνης, όπως τη Σοφία Λόρεν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Ούρσουλα Άντρες και την Κατρίν Ντενέβ.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που τον στήριξε

«Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου ήταν η μητέρα μου από την οποία εισέπραξα τεράστια αγάπη για αυτό που ήμουν. Ένας φίλος μου μού είπε “φαντάζεσαι να ήσουν στρέιτ και να είχες γυναίκα και παιδιά; Μια χαρά σε έφτιαξε ο Θεός όπως είσαι”. Και το σκέφτηκα και είχε δίκιο».

Με την Όλια Στεφανίδου παραλίγο να φτάσουν στον γάμο

«Με την Όλια Στεφανίδου είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον γάμο. Η Μαλβίνα Κάραλη το καλλιέργησε, το “έγραφε” και το “έγραφε”. Αν ήμουν λαμόγιο , θα είχαμε κάνει και 10 εξώφυλλα».

Ο Δημήτρης Παπάζογλου αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα «Κόκκινα Φανάρια» στον τεχνοχώρο του Cartel. Μίλησε για τη γνωριμία τους και το πόσο καλή εντύπωση του έκανε ο χαρακτήρας του άφηνε περιθώρια στους άλλους.