Δημήτρης Ρόκκος: «Ούτε που θυμάμαι γιατί χώρισα με την Κατερίνα Λιόλιου»

Δημοσιεύθηκε: 10 Οκτωβρίου 2021 19:15
Δημήτρης Ρόκκος: «Ούτε που θυμάμαι γιατί χώρισα με την Κατερίνα Λιόλιου»

Ο Δημήτρης Ρόκκος μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται σχετικά με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που είχε στις σχέσεις του και πως κατάφερε να ξεφύγει από αυτό. Επίσης αναφέρθηκε για την πορεία του στη Ελληνική μουσική σκηνή.

Δημήτρης Ρόκκος: «Ούτε που θυμάμαι γιατί χώρισα με την Κατερίνα Λιόλιου».

«Απορώ γιατί ο πατέρας μου δεν με έσπασε στο ξύλο! Αν δεν φάω τα μούτρα μου, αν δεν κάνω τα λάθη μου για να μάθω, δεν παίρνω από λόγια. Άργησα λίγο ηλικιακά να το πω αυτό και να το συνειδητοποιήσω. Βοήθησε βέβαια ψυχολόγος σε αυτό. Με την οικογένεια μου, με τις γκόμενες μου υπήρχε συνεχώς κάποιο πρόβλημα συνεννόησης αλλά ο κοινός παρανομαστής ήμουν πάντα εγώ. Δεν είναι μόνο ότι έκανα τη δική μου ζωή δύσκολη και είπα να την φτιάξω. Δημιουργούσα και προβλήματα σε άλλους».

«Επηρεαζόμουν αρκετά και από την τότε σχέση μου. Ένα καλό ταρακούνημα που έφαγα, ήταν όταν έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή στη ζωή μου να θέλει να αφήσει τη μουσική και να βρει μια συγκαταβατική πρωινή δουλειά για να είναι ευχαριστημένη η σύντροφος μου» πρόσθεσε ο γιος του Στέλιου Ρόκκου.

Για τη σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, είπε: «Δεν θυμάμαι. Ήμασταν μαζί για ένα εξάμηνο, δεν θυμάμαι. Για λίγο πάντως. Δεν ήταν από τις δυνατές σχέσεις. Ούτε θυμάμαι γιατί χωρίσαμε».

«Πολύ αξία δώσαμε σε αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα. Θα ήθελα να πω και άλλα, αλλά επειδή ξέρω από τηλεόραση, δεν…». Είπε στο τέλος για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Ιωάννα Τούνη.